Η Ντάρια Τουρόβνικ και ο Γιάννης Τσίλης βρέθηκαν για λίγο στην Αθήνα και είδαν τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Ποιοι τους υποδέχθηκαν και κατάφεραν να τους συναντήσουν και να συνομιλήσουν; Σήμερα θα παρακολουθήσουμε τις συγκινητικές στιγμές που έζησαν οι δύο παίκτες στην Αθήνα.

Μαχητές και Διάσημοι θα αναμετρηθούν για ένα νέο έπαθλο επικοινωνίας.

Το έπαθλο της επικοινωνίας όσο περνάει ο καιρός το έχουν περισσότερο ανάγκη, αφού βρίσκονται μακριά από τους δικούς τους ανθρώπους σχεδόν τέσσερις μήνες. Οι «Μαχητές» έχουν σταθεί πιο τυχεροί στο συγκεκριμένο έπαθλο, αλλά παρόλα αυτά το να μιλήσουν με τους αγαπημένους τους είναι μεγάλο δέλεαρ. Από την άλλη, οι «Διάσημοι» αν και αριθμητικά είναι λιγότεροι από τους αντιπάλους τους είναι αποφασισμένοι να κατέβουν στον αγωνιστικό χώρο δυναμικά προκειμένου να κατακτήσουν τη νίκη.

Αργότερα, όλοι οι παίκτες θα χαλαρώσουν στο «Πες το αλλιώς» με τον Σάκη Τανιμανίδη. Αν και οι δύο ομάδες διασκεδάζουν σε αυτό το παιχνίδι, θέλουν και τη νίκη γιατί οδηγεί σε έπαθλο φαγητού.

Ποια ομάδα θα κερδίσει απόψε το βράδυ το έπαθλο επικοινωνίας του Survivor και ποια ομάδα θα… γευτεί το έπαθλο φαγητού στο παιχνίδι με τις λέξεις; Πώς θα εξελιχθούν οι σχέσεις στην καλύβα των Διασήμων; Θα συνεχίζουν οι εντάσεις ανάμεσα στην Εύη και στον Σώζοντα;

 
Top