Ο Στέλιος Κρητικός αποχώρησε πριν από λίγες ημέρες από το Survivor, καθώς ήταν αυτός που πήρε τις λιγότερες ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό.

Οι παίκτες και των δύο ομάδων τον αποχαιρέτησαν μέσα σε ιδιαίτερα φορτισμένο κλίμα. Ο ηθοποιός, ο οποίος έχει επιστρέψει στην Ελλάδα, μετά την αποχώρησή του από το ριάλιτι επιβίωσης, έστειλε το δικό του μήνυμα μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, θέλοντας να ευχαριστήσει όσους τον στήριξαν.

"Παίρνεις την μεγάλη απόφαση. Ετοιμάζεις τις αποσκευές σου για το μεγάλο ταξίδι του Survivor.

Γνωρίζεις πολύ καλά ,όπως όλοι μας, πως είναι τα ταξίδια εκείνα που μένουν για πάντα στην μνήμη μας και πως είναι οι στιγμές αυτές που μας αλλάζουν την ζωή .

Στον χρόνο μέχρι την επιβίβαση ο ενθουσιασμός γίνεται αγωνία για το άγνωστο και η ελπίδα απορία για το μέλλον . Και κάπου εκεί ακροβατείς ανάμεσα στο όνειρο και την πραγματικότητα ,την φιλοδοξία και την ανασφάλεια, την λογική και την τρέλα, το σήμερα και το αύριο. Το τώρα.

Και εκεί αρχίζεις . Στο 3,2,1 ξεκινάς και δοκιμάζεις τα όρια σου , ρισκάρεις , κατακτάς , προσπαθείς ,παλεύεις ,αγωνίζεσαι , κερδίζεις ,χάνεις , μοιράζεσαι , κοντράρεσαι , πέφτεις , σηκώνεσαι ,συνεργάζεσαι ,μιλάς , σιωπάς και ακολουθείς το γνωστό άγνωστο μονοπάτι με οδηγό όλα αυτά που έμαθες , που έζησες , που είδες ,που άκουσες, που υποστήριξες ,που διαισθάνθηκες , και στο τέλος ολα αυτά που υπερασπίστηκες .

Επιστροφή .

Survivor 2018 .

Τέλος .

Όσα ευχαριστώ και να πω δεν φτάνουν για να δείξουν την συγκίνηση μου για την αγάπη σας .

Θα προσπαθώ πάντα να μην προδώσω την εμπιστοσύνη σας . Τώρα πλέον εσείς και εγώ θα τα λέμε καθημερινά. Και πάλι σας ευχαριστώ θερμά για την στήριξη !!!!!!!!!!!", έγραψε χαρακτηριστικά ο πρώην παίκτης των "Διασήμων".

Δείτε την ανάρτηση:

 
Top