Ένταση επικράτησε χθες στην καλύβα των "Μαχητών" στο Survivor, εξαιτίας μια παρεξήγησης μεταξύ της Ροδάνθης και του Χάρη.

Η κίνηση της παίκτριας να διαλέξει μεγάλο κομμάτι καρύδας, σχολιάστηκε μεταξύ σοβαρού κι αστείου από τον συμπαίκτη της Χάρη Γιακουμάτο, ο οποίος της είπε ότι δεν κουράστηκε πολύ στο αγώνισμα.

Συγκεκριμένα, την ώρα που η νεαρή φοιτήτρια έπαιρνε από το πιάτο το μερίδιό της, ο Χάρης είπε: «Και η Ροδάνθη τώρα… Θα πάρει τα πιο μεγάλα. Έλα ρε Ροδάνθη, ντροπή ρε φίλε. Δεν έτρεξες μισό γύρο». Δίπλα της, ο Νικόλας Αγόρου και ο Πάνος Θεoδώρου, φαίνεται πως συμφωνούσαν.

Η Ροδάνθη φανερά ενοχλημένη, άφησε τα κομμάτια που της αναλογούσαν και δεν έφαγε καθόλου. Με δάκρυα στα μάτια ανέφερε στην κάμερα πως μετά από τέσσερις μήνες καταλαβαίνει πότε της κάνουν πλάκα οι συμπαίκτες της και πότε το εννοούν αυτό που λένε.

"Αδικήθηκα με αυτό που είπε ο Χάρης. και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει να κατακρίνουμε κάτι που κάνουν όλοι από τον πρώτο μέχρι το τελευταίο. Νιώθω ότι με περιμένουν στη γωνία να κάνω κάτι στραβό για να μου την πούνε. Αισθάνθηκα ότι αδικούμαι", δήλωσε χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά του, ο Χάρης Γιακουμάτος είπε: «Από την πρώτη μέρα που μπήκε στο παιχνίδι είναι η πρώτη που θα μπει στη σειρά για φαγητό και είναι η πρώτη που θα επιλέξει το μεγαλύτερο κομμάτι».

Δείτε το βίντεο:

 
Top