Μιας και έχουμε Μάιο και είναι ο μήνας των λουλουδιών και της άνοιξης, τι καλύτερο από το να μιλήσουμε για την μόδα του φλοράλ που έτη 2018 «ανθίζει» γύρω μας σε όλους τους τομείς της μόδας!

Τι μιλάμε για ρούχα, τι για παπούτσια, το φλοράλ έχει έναν από τους μεγαλύτερους «θαμώνες» του καλοκαιριού στην γυναικεία μόδα! Πάμε λοιπόν να δούμε που και πως θα φορεθεί φέτος!

ΦΟΡΕΜΑΤΑ
Αρχίζοντας με την κλασσική επιλογή του να αναδείξεις το φλοράλ, να πούμε ότι δεν υπάρχει πιο ανοιξιάτικος και γλυκός τρόπος να φορέσεις λουλούδια πάνω σου από ότι σε ένα πολύ όμορφο φόρεμα. Να αναφέρουμε επίσης ότι το φλοράλ φόρεμα μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες της μέρας αναλόγως βέβαια το σχέδιο, το ύφασμα και το κόψιμο!




TZIN
Μια ακόμη μόδα που άφησε το στίγμα της και φέτος είναι τα τζιν με φλοράλ!
Δεν αναφερόμαστε όμως μόνο στα τζιν παντελόνια άλλα σε ότι τζιν μπορεί να φορεθεί!!

Από παντελόνια, σακάκια μέχρι και τζιν μπλούζες και τσάντες!
Τις περισσότερες φόρες το φλοράλ στα τζιν προτιμάται σε κεντητά ή τρισδιάστατα σχέδια!




ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ
Και ναι εννοείται πως η μόδα στα φλοράλ δεν θα άφηνε εκτός τα γυναικεία υποδήματα!!! που έχουν γεμίσει με άνθη σε περίτεχνα σχέδια και σε όλα τα είδη παπουτσιού. Είτε μιλάμε για αθλητικό, τακούνι, πλατφόρμα ή πέδιλο!
Το μόνο που πρέπει να προσέξετε κυρίες μου είναι η χρωματικοί συνδυασμοί και στο ίδιο το παπούτσι αλλά και σε ολόκληρο το σύνολό σας!





ΝΥΧΙΑ
Στα νύχια το φλοράλ αποκτάει μια άλλη μορφή και ζωή αφού είναι ο τρόπος που μπορούμε πλέον να αφήσουμε την φαντασία μας να τρέξει ανέμελα και να δημιουργήσουμε έργα τέχνης. Τόσο εμείς με την φαντασία μας, όσο και ο καλλιτέχνης με την υλοποίηση τους, πάνω σε αυτόν τον κενό καμβά!
Στα νύχια όλα τα χρώματα, σχέδια και σχήματα είναι εφικτά και προσδοκώμενα γιαυτό go wild!




ΕΣΏΡΟΥΧΑ
Στα εσώρουχα υπήρχε πάντα το φλοράλ σαν κυρίαρχο σχέδιο αλλά πλέον με τα καινούργια σχέδιά και συνδυασμούς υφασμάτων, το φλοράλ έχει γίνει πιο διασκεδαστικά και καλλιτεχνικό!




ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ
Δεν γίνετε να παραλείψουμε το φλοράλ στα κοσμήματα, αφού τα λουλούδια είναι πάντα από τις πρώτες επιλογές να στολίσουν όχι μόνο τα δάχτυλα και το λαιμό μας, άλλα και τα αυτιά και το κεφάλι μας! Φέτος λοιπόν, τα στεφάνια είναι μια όμορφη αλλαγή ως προς τα κοσμήματα και δίνουν μια δροσιά και φρεσκάδα σε όλο μας το λουκ!




TIPS

•Αποφύγετε τον υπερβολικό συνδυασμό φλοράλ: δηλαδή παπούτσια, τα στολίδια και τα ρούχα ταυτόχρονα.

•Όλα τα φλοράλ σε μικρά και μεγάλα σχέδια είναι ιδανικά για όλους του τύπους σώματος.



Φωτεινή Ρεπούση













https://www.awomanslife.eu/floral-poy-kai-pos-na-to-foresete/
 
Top