Aπό τη Νικολέτα Γιαννοπούλου
Υπάρχουν μικρές κινήσεις που στοιχίζουν ελάχιστα ή είναι και εντελώς δωρεάν και...όμως, θα κάνουν το υπνοδωμάτιο σας να δείχνει πιο ακριβό, πιο όμορφο και πιο προσεγμένο! 

Δείτε πώς!

Χρησιμοποιήστε μαξιλαράκια. Δεν υπάρχει πιο εύκολος και ωραίος τρόπος για να μοιάζει το κρεβάτι σας, σαν του πιο ακριβού ξενοδοχείου! Βάλτε πολλά και διαφορετικών σχημάτων, υφασμάτων και μεγεθών μαξιλάρια, τα οποία με μία κίνηση μετατρέπουν την κρεβατοκάμαρά σας από "καθημερινή" σε πολυτελή!

Προσθέστε ένα εντυπωσιακό φωτιστικό. Αντικαταστήστε το αδιάφορο φωτιστικό με έναν π.χ. λαμπερό πολυέλαιο. Δεν χρειάζεται να αγοράσετε κάτι πολύ ακριβό, μπορείτε να βρείτε πολύ όμορφα, πρωτότυπα και ιδιαίτερα φωτιστικά σε οικονομικές τιμές.

Φροντίστε το κομοδίνο. Αν συνηθίζετε να έχετε στο κομοδίνο σας από την κρέμα χεριών, μέχρι τον φορτιστή, τα περιοδικά και τα βιβλία σας μαζί με ένα ξεχασμένο ποτήρι νερό, είναι η ώρα να το ξανασκεφθείτε! Τακτοποιήστε το και αφήστε ένα δύο όμορφα αντικείμενα που στολίζουν και ομορφαίνουν τον χώρο.

Δώστε έμφαση σε ένα σημείο. Έχετε ένα κρεβάτι με ωραίο κεφαλάρι, έναν ωραίο καθρέφτη, μία βελούδινη καρέκλα; Κάθε κρεβατοκάμαρα έχει το δικό της κεντρικό κομμάτι, αλλά βεβαιωθείτε ότι είναι αυτό που αναδεικνύεται στον χώρο. Μην γεμίζετε το δωμάτιο με πολλά έπιπλα, που μάλιστα δεν ταιριάζουν μεταξύ τους.

Κρατήστε το δάπεδο καθαρό. Μην σκεφθείτε μόνο ότι αυτή είναι μία συμβουλή οργάνωσης και καθαριότητας. Είναι ταυτόχρονα και ένα σημείο που κάνει το υπνοδωμάτιό σας να φαίνεται πιο πολυτελές! Δεν μπορεί να φαίνεται ένας χώρος όμορφος, αν είναι σκόρπια στο δάπεδο παπούτσια και ρούχα ή στοίβες με περιοδικά και εφημερίδες.

Αναδιοργανώστε την τουαλέτα σας. Ακριβώς όπως το κομοδίνο σας, μια γεμάτη μπουκαλάκια, μισοάδειες κρέμες, βούρτσες και ό,τι άλλο διαθέτετε σκόρπια πάνω στην τουαλέτα σας είναι το σημείο που θα δείχνει όλο το δωμάτιο ακατάστατο και μη αρμονικό. Είναι η στιγμή να αγοράσετε μερικά όμορφα κουτιά και θήκες και να τα τακτοποιήσετε όμορφα.

Προσθέστε πράσινο. Όπως πάντα, ο γρηγορότερος και ευκολότερος τρόπος για να αναβαθμίσετε το δωμάτιό σας από "μέσο" σε "ακριβό" είναι να προσθέσετε λίγο πράσινο. Μία μεγάλη φτέρη; Μικρά φυτά σε ένα δύο γλαστράκια στο περβάζι, στην τουαλέτα σας ή σε ένα τραπεζάκι; Ανεξάρτητα από την επιλογή σας, προσθέτοντας μερικά φυτά κάνετε το δωμάτιο να δείχνει πιο πολυτελές.
Πηγή
 
Top