Το όνομά τους νομίζω μιλάει από μόνο του. Τα spaghetti straps, οι πολύ λεπτές δηλαδή τιράντες (εξού και το όνομα), οι οποίες αφήνουν σχεδόν ακάλυπτο το σημείο των ώμων και της πλάτης, με το αποτέλεσμα να είναι ιδιαίτερα sεxy χωρίς καθόλου προσπάθεια,είναι ίσως ό,τι πιο κατάλληλο για αυτή την περίοδο που έχουν ξεκινήσει και οι μεγάλες ζέστες.




Ο λόγος που κάνει τα spaghetti straps να κάνουν τόσο ελκυστική την εμφάνισή μας είναι πως αφήνουν σχεδόν ακάλυπτη την περιοχή των ώμων και της πλάτης, δύο ιδιαίτερα sεxy σημείων στη γυναικεία σιλουέτα.






Οι επιλογές για το πώς μπορείτε να αξιοποιήσετε ένα top ή φόρεμα με spaghetti straps είναι πολλές, όπως θα δείτε αυτό τα κάνει και κατάλληλα τόσο για τις πρωινές όσο και για τις πιο βραδινές μας εμφανίσεις.








Ένα top με spaghetti straps φορεμένο μόνο του είναι η πιο απλή εκδοχή, ενώ μπορούμε να το συνδυάσουμε με ένα T-shirt από μέσα για πιο casual στιλ ή να το φορέσουμε μέσα από ένα ανάλαφρο κιμονό ή ένα καλοκαιρινό blazer για πιο επίσημα και elegant σύνολα.









πηγή
 
Top