Μεγάλη η χθεσινή νύχτα, σωστά; 

Την επόμενη φορά που...το χαλαρό ποτό οδηγήσει σε ολονύχτιο ξεσάλωμα και το επόμενο πρωί σε βρει αγκαλιά μ' ένα κρύο σουβλάκι και μόνο 30 λεπτά πριν το οικογενειακό τραπέζι, τότε ακολούθησε αυτά τα beauty tips για να ΄σβήσεις΄ το ξενύχτι -και το αναπόφευκτο hangover- από το πρόσωπό σου.

Αφαίρεσε το μακιγιάζ

Η εμπειρία μας μας λέει πως κατά πάσα πιθανότητα κοιμήθηκες χωρίς να αφαιρέσεις το μακιγιάζ της χθεσινής βραδιάς και αυτή τη στιγμή θέλουμε να μας υποσχεθείς πως θα έχεις πάντα στο συρτάρι του κομοδίνου σου μαντηλάκια ντεμακιγιάζ για αυτές τις μεταμεσονύκτιες περιπτώσεις ανάγκης. Για να σώσεις την κατάσταση, καθάρισε σχολαστικά το πρόσωπό σου με ένα απαλό cleanser και χρησιμοποίησε κρύο νερό για να ξεπλύνεις το προϊόν. Εκτός του ότι θα σε ξυπνήσει, θα βοηθήσει στην μείωση του πρηξίματος αλλά και των πόρων σου.


Φωτεινή ιδέα

Οι σταγόνες για τα μάτια είναι μία καλή λύση αλλά ένα concealer που θα δώσει λάμψη στο κουρασμένο από καπνό και ξενύχτι βλέμμα σου είναι η καλύτερη. Χρησιμοποίησε κάποιο που έχει την ικανότητα να αντανακλά το φως αλλά είναι και καλυπτικό έτσι ώστε να κρύψεις τους μαύρους κύκλους σου και να φωτήσεις την περιοχή. Επιπλέον εφαρμόζοντας ένα μολύβι σε λευκή ή nude απόχρωση στην εσωτερική γραμμή των ματιών είναι ένα γρήγορο κι εύκολο τέχνασμα για να φανεί πιο φωτεινό το βλέμμα.

Βάλε χρώμα

Η αναζωογόνηση του προσώπου σου με ελάχιστη προσπάθεια απαιτεί μία κρέμα με χρώμα πολλαπλών ικανοτήτων. Η χρήση μιας BB cream ή ενός primer με χρώμα είναι σαν να περνάς το δέρμα σου με ένα μαγικό φίλτρο, χρειάζεται 2 δευτερόλεπτα να δώσει λάμψη και ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα. Το tip εδώ είναι less is more, μην μπεις στο πειρασμό να χρησιμοποιήσεις full κάλυψης βάση γιατί θα έχει τα αντίθετα αποτελέσματα. Μία ροζ απόχρωση σε χείλη και μάγουλα θα σου δώσει αυτό το look της υγείας και της φρεσκάδας που θες να πετύχεις. Λίγη μάσκαρα και είσαι έτοιμη.


Και τα μαλλιά;

Αν το να τους βάλεις dry shampoo ή κάποιο styling προϊόν δεν τα βοηθήσει να αποκτήσουν λίγο όγκο και να ξαναζωντανέψουν τότε η κλασική αλογοουρά ή ένας απλός κότσος είναι η καλύτερη λύση αυτή τη στιμγή. Ψέκασε τα και με το άρωμα σου ή ένα mist για να φύγει η μυρωδιά του καπνού και γενικότερα της χθεσινοβραδινής σου εξόδου.
Πηγή
 
Top