Αν έχετε παλιές πόρτες, μπορείτε να ολοκληρώσετε μια μεγάλη ποικιλία έργων που θα ενισχύσουν την διακόσμηση στην αυλή σας και τον κήπο σας.

Ο απλούστερος τρόπος για να χρησιμοποιήσετε μια παλιά πόρτα είναι να την ακουμπήσετε από έναν φράχτη ή έναν τοίχο.Συχνά, γλάστες γεμάτες λουλούδια κρέμονται από την πόρτα για ένα επιπλέον άγγιγμα ανθισμένης φρεσκάδας στον κήπο.

Δημιουργικοί τρόποι για να επανατοποθετήσουν τις παλαιές πόρτες περιλαμβάνουν την κατασκευή τους σε οθόνες ιδιωτικότητας και την κατασκευή τους στον ίδιο τον κήπο. Οι παλιές πόρτες μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για τη δημιουργία επίπλων, όπως μια κρεμαστή κούνια της βεράντας ή μια ρουστίκ τραπεζαρία. Απλά προσθέστε ένα φύλλο από γυαλί στην κορυφή και θα μπορείτε να δείτε την ξαναχρησιμοποιούμενη πόρτα από κάτω.

Οι παλιές πόρτες μπορούν επίσης να γίνουν μέρος λειτουργικών περιοχών στον κήπο σας. Οι παλιές πόρτες μπορούν να μετατραπούν σε σταθμούς ποτών για να καλωσορίσουν όλους τους καλοκαιρινούς σας επισκέπτες με ένα κρύο ποτό.

Ελέγξτε τις ιδέες μας για την εξωτερική διακόσμηση με παλιές πόρτες και βρείτε μερικές νέες ιδέες για την αυλή και τον κήπο σας. Ό, τι κι αν επιλέξετε, θα έχετε μια αίσθηση ρουστίκ γοητείας στους υπαίθριους χώρους σας.

Πηγή
 
Top