Tο μαγιό κάθε γυναίκας επιβάλλεται να έχει χαρακτήρα

Με αυτό το μότο, η σχεδιάστρια Eva Varakis, ιδρύτρια του ελληνικού brand Sognare δημιούργησε την πρώτη συλλογή μαγιό.

Αισθησιακά και λαμπερά, αλλά καθόλου φλύαρα, τα μαγιό της συλλογής Songare Swimwear κάνουν μια αναδρομή στην ιστορία του κινηματογραφικού στιλ, φέρνοντας στο νου ανεξίτηλες σκηνές με την καλοσχηματισμένη φιγούρα της Bardot, της Bo Derek και τα κορίτσια του James Bond να βγαίνουν από το νερό.

Η Eva Varakis έχοντας αντιληφθεί από μικρή πως τα ωραιότερα μαγιό που θα φορούσε θα ήταν δικές της δημιουργίες, δημιούργησε την πρώτη της συλλογή για το καλοκαίρι του 2018.

Με σοφιστικέ σχεδιασμό και ποιοτική κατασκευή, τα κομμάτια της κάνουν fashion statement σε κάθε εμφάνιση -στην εξωτική ακτή, τη φύση, το deck ή το αστικό τοπίο.



Η πρώτη Συλλογή Sognare Swimwear διατηρεί τις ισορροπίες μεταξύ sporty και sexy με κοινό παρονομαστή το glam, επενδύοντας σε στρατηγικά κοψίματα, μεταλλικές υφές, νέον πινελιές και 90s vibes. Μπικίνι, ολόσωμα και monokini μελετημένα για να κολακεύουν παίζουν με την γεωμετρία και τις αναλογίες ανεβάζοντας την ένταση όπου χρειάζεται, συνδυάζοντας το μινιμαλισμό με τον αισθησιασμό, αντλώντας έμπνευση από μεγάλες σταρ του Χόλιγουντ.











Η αναζήτηση των πιο ποιοτικών υφασμάτων εγγυάται ανώτερης ποιότητας μαγιό σε πρωτότυπα σχέδια συνεπή στο στόχο τους: να αναδείξουν την έννοια του κάλλους σε όλο της το μεγαλείο.



Για την Eva Varakis, το τέλειο μαγιό είναι εκείνο που κάνει κάθε γυναίκα να αισθάνεται υπέροχα φορώντας το.

Το πιο σημαντικό για εκείνη είναι ο αέρας αυτοπεποίθησης και η αύρα φινέτσας που δικαιολογούν την επιλογή του εκάστοτε μαγιό. Άλλωστε, το είδος μαγιό που θα επιλέξει κάθε γυναίκα υπογραμμίζει την προσωπικότητα και το στιλ της.

Sognare Swimwear
 
Top