Όταν είσαι supermodel η καθημερινότητα και κατ'επέκταση η ζωή σου μπορεί να είναι σπουδαία. Μερικές φορές όμως μπορούν να συμβούν και επικίνδυνα πράγματα. Όπως ας πούμε αυτό που έτυχε στην Kate Upton κατά τη διάρκεια φωτογράφισής της στην Aruba, όπου το πληθωρικό μοντέλο κατάλαβε από πρώτο χέρι τις δυσκολίες του επαγγέλματος.

Η 25χρονη βρέθηκε στο νησί της Καραϊβικής και σε μια βραχώδη παραλία του προκειμένου να φωτογραφηθεί από τον Yu Tsai, ποζάροντας τη συγκεκριμένη στιγμή φορώντας μόνο μια χρυσή φούστα από τούλι πάνω σε έναν πελώριο βράχο.
Δυστυχώς για την ίδια, ο ωκεανός δεν ήταν τόσο ήρεμος όσο φαινόταν με αποτέλεσμα ένα κύμα να την παρασύρει και να την ρίχνει στο νερό. Από τύχη, η Upton δεν τραυματίστηκε καθώς η πτώση της δεν ήταν και τόσο ακίνδυνη.

«Συνέλαβα πραγματικά το όραμα του Tsai για τη φωτογραφία, αλλά καθώς ανέβηκα επάνω στο βράχο, κοίταξα κάτω και ένιωσα πως θα τελείωνε πολύ άσχημα. Δε φαινόταν τόσο μεγάλο από τη δική μου οπτική γωνία. Ένιωσα σα να γελούσα μπροστά στο θάνατο» είπε χαρακτηριστικά μετά την περιπέτειά της η Upton.
 
Top