Viral έχει γίνει ο Λονδρέζος Σάιμον Χούπερ καθώς όλες τις ώρες της ημέρας έχει τα χέρια του γεμάτα με τις τέσσερις κόρες του ηλικίας όλες κάτω των 10 ετών.

Αυτός και η σύζυγός του Κλεμεντίν, έχουν μία 9χρονη, μία 6χρονη κόρη και δίδυμα 10 μηνών. Ο Χούπερ καταγράφει τις καθημερινές του περιπέτειες ως γονιός στον λογαριασμό του στο Instagram με το όνομα «father of daughters».


Έχει συγκεντρώσει πάνω από 150.000 ακόλουθος με τα ξεκαρδιστικά και ειλικρινή κείμενα και φωτογραφίες του για την ανατροφή των παιδιών – από τη βραδινή ρουτίνα, τα δόντια και την τρέλα των πάρτι γενεθλίων. Μία από τις πιο viral αναρτήσεις του περιελάμβανε μια εξόρμηση στο σούπερ μάρκετ.

«Βασικά, ζω σε αυτό το διάδρομο του σούπερ μάρκετ τώρα» γράφει η λεζάντα. «Οι νέοι γονείς θεωρούν πως είμαι πεπειραμένος )δηλαδή ο κουρασμένος τύπος που τρέχει στη γωνία) και με ρωτάνε ‘ξέρεις πού είναι αυτό κι αυτό;’. Η απάντησή μου: ‘Βέβαια, τρίτο ράφι, στα μισά του διαδρόμου στην αριστερή πλευρά, αγοράστε τρία και θα έχετε έκπτωση, αν θέλετε χρησιμοποιήστε το σε συνδυασμό με το μπλα, μπλα, μπλα» αναφέρει στην ανάρτησή του. «Είμαι σαν μια κινούμενη εγκυκλοπαίδεια με πληροφορίες για μωρά.


Κάποτε χρησιμοποιούσα το μυαλό μου για την επίλυση παγκόσμιων προβλημάτων σε όλο τον κόσμο. Τώρα το χρησιμοποιώ για να υπολογίσω τις εκπτώσεις χονδρικής».

Η συγκεκριμένη ανάρτηση συγκέντρωσε πάνω από 18.000 likes.


Ο Χούπερ, που είναι διευθυντής επιχειρήσεων για μια αμερικανική εταιρεία συμβουλών διαχείρισης , δήλωσε στην Huffington Post πως ως μπαμπάς, είναι επίσης «ένας εύχρηστος άνθρωπος, ταξιτζής, εκπαιδευτής κολύμβησης, δάσκαλος, σεφ, σύμβουλος, τράπεζα και προσωπικός αγοραστής».


«Γενικά, όλος ο λογαριασμός μου έχει δημιουργηθεί για να δείξω τη ρεαλιστική πλευρά του πώς είναι η γονική μέριμνα από την προοπτική ενός γονέα» δήλωσε. «Συνήθως όλα περιβάλλονται από μια γλυκανάλατη αίσθηση, γι’ αυτό ήθελα να μοιραστώ αυτό που πραγματικά είνια και να δώσω ταυτόχρονα και μια αίσθηση του χιούμορ».


Ο Χούπερ λέει ότι ελπίζει κι άλλοι μπαμπάδες και μαμάδες να συσχετισθούν με τις φωτογραφίες του και να ξέρουν πως δεν είναι μόνοι. «Όλοι αντιμετωπίζουν τα ίδια θέματα σε αυτό το ταξίδι που λέγεται γονική μέριμνα».

 
Top