Δεν υπάρχει γυναίκα που να μη νιώθει καλά με ένα total black outfit. Τα περιθώρια λάθους περιορίζονται στο ελάχιστο και έτσι πάντα το αποτέλεσμα είναι κομψό και στιλάτο. 

Ωστόσο, δεν μπορείς να φοράς συνέχεια μαύρα ή αν το κάνεις συχνά είναι πολύ πιθανό να θες να βάλεις και λίγο χρώμα, το οποίο είναι πολύ εύκολο, αρκεί να το κάνεις στοχευμένα.


Σε περίπτωση που η ντουλάπα σου είναι γεμάτη με μαύρα ρούχα, τότε φρόντισε να έχεις παπούτσια, τσάντα αλλά και πανωφόρια σε έντονα χρώματα ή ακόμα και prints και θα έχεις τα κατάλληλα εργαλεία για να κάνεις λίγο πιο ενδιαφέρον και παιχνιδιάρικο -ανάλογα την επιλογή σου- το total black outfit σου.

Χρωματιστά παπούτσια
Κράτα τοAtelier Doré31K+1Atelier DoréFall Style.
Ο πιο εύκολος τρόπος να «χρωματίσεις» λίγο το μαύρο σου outfit είναι να το ολοκληρώσεις με ένα ζευγάρι παπούτσια σε έντονο χρώμα.

Χρωματιστό παλτό
Κράτα τοMATCHESFASHION.COM14K+Nutrition StrippedWEARING
Φέτος τα χρωματιστά παλτό έχουν θέση στην ντουλάπα σου κι αν σου φαίνεται υπερβολή να φορέσεις ένα, τότε δοκίμασέ το με ένα total black σύνολο και θα αλλάξεις γνώμη.

Χρωματιστή τσάντα
Κράτα τοαπό το collagevintage.com1K+StephCStreet Style
Διάλεξε μία τσάντα στο αγαπημένο σου χρώμα και απλά κράτησέ την όταν η διάθεσή σου σε οδηγεί να φορέσεις μαύρα.

Printed πουκαμίσα ή κιμονό
Κράτα τοαπό το bdoutfit.com392Rosi PetrovaFashionEYEZED Vol.3

Ένας τρόπος να προσθέσεις τα prints στο everyday look σου είναι να συνδυάσεις ένα κομμάτι με το total black outfit σου, όπως ένα κιμονό ή μια μακριά πουκαμίσα.

Κόκκινο κραγιόν
Κράτα τοPEOPLE.com21Paola MateoNYC trip

Ο πιο κομψός τρόπος να δώσεις μια πινελιά χρώματος στο total black outfit σου είναι ένα scalet red κραγιόν για τα χείλη σου. Αμέσως το outfit θα μεταμορφωθεί ενώ εσύ θα έχεις ένα elegant και minimal αποτέλεσμα.



Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/walkingcanucks

ladylike.gr
 
Top