Νέα έρευνα αποκαλύπτει τι είναι αυτό που έχεις στο σώμα σου και ελκύει το αντίθετο φύλο σαν μαγνήτης.
Το τι ελκύει εσένα σε μια γυναίκα και τι τον κολλητό σου είναι καθαρά υποκειμενική υπόθεση. Είναι θέμα γούστου. Δεν υπάρχει σωστό και λάθος. Έλα όμως, που στην επιστήμη και εν γένει στις κατά καιρούς έρευνες που δημοσιεύονται δεν ταιριάζει η υποκειμενικότητα, αλλά η αντικειμενικότητα είναι εκείνη που τους πάει γάντι.

Έχοντας αυτό το δεδομένο στο μυαλό σου, μία νέα μελέτη που διεξήγαγε το dating app Type αποκαλύπτει ποιος τύπος άντρα είναι περισσότερο ελκυστικός στο αντίθετο φύλο. Συγκεκριμένα, τι είναι αυτό που έχει στο σώμα του -αν το έχει- και ελκύει τις γυναίκες σαν μαγνήτης.

Ο λόγος για τα τατουάζ. Το 64% των γυναικών που συμμετείχαν στην έρευνα δήλωσε ότι θεωρεί σέξι τα αρσενικά που έχουν «χτυπήσει» tattoo, εν αντιθέσει με το 39% των αντρών που ανέφερε ότι προτιμά θηλυκά με «μελανά» σημεία στο κορμί τους.
Όπως ανέφερε ο ιδιοκτήτης του Type, Steve Bryson στο Metro: «Αυτό ίσως οφείλεται στην εντύπωση που έχει δημιουργηθεί ότι όσοι έχουν τατουάζ είναι περιπετειώδεις, τολμηροί, ανήσυχα πνεύματα, δραστήριοι και ξέρουν να περνούν καλά στη ζωή τους».

Εμείς πάλι θα σου πούμε το εξής, αν παίρνεις σοβαρά τις έρευνες: σε περίπτωση που έχεις μερικά κιλά παραπάνω, έχεις αρχίσει να χάνεις τα μαλλιά σου και φυσικά έχεις χτυπήσει τα τατουάζ σου, τότε φίλε μου, είσαι κελεπούρι.
 
Top