Η λεπτή γραμμή μεταξύ σέξι και πρόστυχου για να μην περάσεις μαύρο Άγιο Βαλεντίνο.

Πρόκειται, ίσως, για τη δυσκολότερη από τις αποστολές με τις οποίες θα έρθει αντιμέτωπος ένας άντρας. Την ίδια στιγμή, όμως, η λύση των εσωρούχων ως δώρο (εάν φυσικά η επιλογή τους είναι επιτυχημένη), μοιάζει με κίνηση καρατέκα που «ξαπλώνει» στο πάτωμα οποιαδήποτε τελευταία γυναικεία αναστολή. Επιπλέον, καμία γυναίκα στον πλανήτη δε θα έλεγε ποτέ «όχι» σε ακόμα ένα βρακί ή σουτιέν.

Στο πολύ γενικό, τα εσώρουχα είναι για τα θηλυκά ό,τι είναι για τους άντρες οι κάλτσες: όσα περισσότερα έχουν στο συρτάρι τους, τόσο καλύτερα. Τα εσώρουχα που της κάνεις δώρο, όμως, οφείλουν να είναι ξεχωριστά. Δεν μπορείς να της χαρίσεις ένα οποιοδήποτε βρακί, ούτε ένα οποιοδήποτε σουτιέν. Απ' την άλλη, δεν μπορείς να της χαρίσεις ούτε κάτι πολύ εξεζητημένο (είναι η ευγενική λέξη για το πρόστυχο). Ούτε κάτι υπερβολικά ρομαντικούλι, λες και ψωνίζεις για τη μικρή σου αδερφή που μόλις τελείωσε τη Γ' γυμνασίου. Στην πραγματικότητα, το μοναδικό κριτήριο που πρέπει να λάβεις υπόψιν σου για να μην κάνεις λάθος, είναι το κόστος. Ναι, δυστυχώς, και σ' αυτήν την περίπτωση, όπως και σε κάθε άλλη που την αφορά, ισχύει το «όσο πιο ακριβό τόσο πιο καλό». Με δύο λόγια: αν την ώρα που ψάχνεις πέσει το μάτι σου σε ένα σετ εσώρουχα που θα σε κάνει να απορήσεις γιατί δύο σπιθαμές ύφασμα να κοστίζουν όσο το καλό σου πουκάμισο, άρπαξέ το και τρέξε προς το ταμείο.

Άλλα χαρακτηριστικά που μπορούν να εξασφαλίσουν την επιτυχία του δώρου σου: Το μετάξι. Μια μάρκα που έχει ονομασία με δύο λέξεις (Victoria's Secret). Ιδανικά, μια μάρκα που έχει ονομασία με δύο γαλλικές λέξεις (Agent Provocateur). Φρόντισε να αποφύγεις τα πολύ έντονα χρωματάκια, όπως το κόκκινο, και προτίμησε κάτι σε μαύρο ή λευκό.

Πάνω απ' όλα, σιγουρέψου ότι μπορείς να προβλέψεις σωστά το νούμερό της. Γιατί, αν η αγαπημένη σου φοράει medium κι εσύ της πάρεις το large, ειδικά στο βρακάκι (για το πάνω πες ότι την υπερεκτίμησες, δε θα τσαντιστεί), δεν σε βλέπω να περνάς τη βραδιά με τον πιο σέξι εαυτό της. Επίσης, μακριά από υπερβολικές ενισχύσεις, τέρμα αραχνοΰφαντα, φλόγες, λεοπάρ και τρυπούλες στα εντελώς επίμαχα. Ψάξε για κάτι που θα μπορεί να το φοράει η κοπέλα όποτε το θέλει, όχι κάθε Πάσχα και Πρωτοχρονιά. Πριν φύγεις από το κατάστημα, βεβαιώσου ότι σου έβαλαν κάρτα αλλαγής ώστε στη χειρότερη να μην πάει στράφι η επένδυση.
 
Top