Μια από τις μεγαλύτερες τάσεις που είδαμε αυτήν την χρονιά ήταν τα παπούτσια από μποτάκια μέχρι kitten heels σε λευκό χρώμα.
Όταν τα λευκά παπούτσια επέστρεψαν πέρσι στην μόδα στην ήμασταν λίγο επιφυλακτικές, αλλά τώρα το απόλυτο παπούτσι από τα '80s αποτελεί πλέον μια σταθερή αξία στην ντουλάπα μας. H νέα τάση που έρχεται να αναστατώσει τον fashion κόσμο έρχεται και αυτή από την πιο glam δεκαετία του '80.

Αν κοιτάξετε προσεκτικά ανάμεσά στις νέες κυκλοφορίες του Topshop, του Mango, του Net-a-Porter και πολλών ακόμη, θα δείτε πολλά παστέλ παπούτσια.

Η Victoria Beckham είναι ένας από τους βασικούς σχεδιαστές πίσω από την άφιξη λιλά, baby blue, φιστικί και ροζ παπούτσια-στη συλλογή της άνοιξη / καλοκαίρι του 2018, κάθε μοντέλο φορούσε ένα ζευγάρι girly και κομψά, παστέλ παπούτσια.

Τα χρώματα των ζαχαρωτών θα ντύσουν κάθε μας βήμα την ερχόμενη άνοιξη και η αλήθεια είναι πως πρόκειται για έρωτα με την πρώτη ματιά.

Θα ενδώσουμε στην κοριτσίστικη όψη τους και θα τα συνδυάσουμε με μίντι full skirts καρό φορέματα και cropped παντελόνια για να αναδείξουμε τους αστραγάλους μας. Σε κάθε ύψος, υφή και απόχρωση, φέτος φοράμε παστέλ παπούτσια.

Ανακαλύψτε τα πιο όμοφα ζευγάρια.net-a-porter

Zara



Topshop



Mango



Migato



Victoria Beckham



Prada, net-a-porter


 
Top