Σήμερα παίρνουμε μουστάρδα και θυμάρι και... ζωγραφίζουμε! Και θυμηθείτε, όσο πιο μικρές είναι οι μπουκιές τόσο πιο γρήγορα και εύκολα θα ετοιμαστούν...
Υλικά
1 φιλέτο κοτόπουλο
2 κουτ. σουπ. μουστάρδα
2 κλωναράκια θυμάρι
2 λεμόνια
1 μικρό κρεμμύδι
1 σκελίδα σκόρδο
1 κύβο ζωμό κότας
Ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Κόβουμε το φιλέτο σε μπουκιές.
Βάζουμε λίγο λάδι σε μεγάλο τηγάνι και το αφήνουμε να κάψει.
Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο και τα σωτάρουμε στο τηγάνι.
Προσθέτουμε το κοτόπουλο και σωτάρουμε μέχρι να ροδίσει.
Προσθέτουμε αλάτι.
Διαλύουμε τον κύβο σε λίγο ζεστό νερό (1 φλιτζάνι) και το προσθέτουμε στο τηγάνι.
Έπειτα ρίχνουμε τη μουστάρδα και το θυμάρι ψιλοκομμένο.
Προσθέτουμε πιπέρι και ανακατεύουμε ώστε να δέσει η σάλτσα και να σκεπάσει το κοτόπουλο.
Προσθέτουμε το χυμό λεμονιού (1 σφηνάκι), ανακατεύουμε και κατεβάζουμε το τηγάνι από τη φωτιά.
Συνοδεύουμε με ρύζι ή ό,τι άλλο επιθυμούμε.
Υλικά
1 φιλέτο κοτόπουλο
2 κουτ. σουπ. μουστάρδα
2 κλωναράκια θυμάρι
2 λεμόνια
1 μικρό κρεμμύδι
1 σκελίδα σκόρδο
1 κύβο ζωμό κότας
Ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Κόβουμε το φιλέτο σε μπουκιές.
Βάζουμε λίγο λάδι σε μεγάλο τηγάνι και το αφήνουμε να κάψει.
Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο και τα σωτάρουμε στο τηγάνι.
Προσθέτουμε το κοτόπουλο και σωτάρουμε μέχρι να ροδίσει.
Προσθέτουμε αλάτι.
Διαλύουμε τον κύβο σε λίγο ζεστό νερό (1 φλιτζάνι) και το προσθέτουμε στο τηγάνι.
Έπειτα ρίχνουμε τη μουστάρδα και το θυμάρι ψιλοκομμένο.
Προσθέτουμε πιπέρι και ανακατεύουμε ώστε να δέσει η σάλτσα και να σκεπάσει το κοτόπουλο.
Προσθέτουμε το χυμό λεμονιού (1 σφηνάκι), ανακατεύουμε και κατεβάζουμε το τηγάνι από τη φωτιά.
Συνοδεύουμε με ρύζι ή ό,τι άλλο επιθυμούμε.
flowmagazine.gr