Για τον χωρισμό της από τον Sean Penn, το περασμένο καλοκαίρι, μίλησε η Charlize Theron. Η ηθοποιός ποζάρει για περιοδικό της Wall Street Journal το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 2 Απριλίου και βάζει τα πράγματα στη θέση τους ξεκαθαρίζοντας ότι οι δυο τους δεν χώρισαν με άσχημο τρόπο.
Η 40χρονη σταρ του Χόλιγουντ διέψευσε τις φήμες που υπήρχαν, ότι έκοψε κάθε επαφή με τον Sean Penn έπειτα από 18 μήνες σχέσης μαζί του και επέμεινε ότι δεν είχαν έναν δραματικό και άσχημο χωρισμό, όπως είχαν γράψει τα αμερικανικά ταμπλόιντ.
Η ίδια ξεκαθάρισε ότι η απόφαση να χωρίσουν ήταν κοινή: «Είχαμε μια σχέση και ξαφνικά έπαψε να λειτουργεί γι' αυτό και οι δύο αποφασίσαμε να χωρίσουμε. Αυτό ήταν».
charkasl2
Την ίδια ώρα, η ηθοποιός διέψευσε και τις φήμες που υπήρξαν ότι ο διάσημος ηθοποιός σκόπευε να υιοθετήσει τον 4χρονο γιο της, Jackson.
charkasl3
«Η σχέση μας ήταν στην αρχή. Όσα ακούγονται, ότι ο Sean  θα υιοθετούσε τον γιο μου, δεν ήταν αλήθεια. Δεν είναι κάτι που συμβαίνει σε 18 μήνες. Δεν μπορείς να το κάνεις αυτό σε ένα παιδί», εξήγησε η 40χρονη η οποία τον Ιούλιο του 2015, ένα μόλις μήνα μετά τον χωρισμό της από τον Penn, υιοθέτησε το δεύτερο παιδί της, ένα κοριτσάκι, την μικρή August.
 
Top