Είναι μοντέλο και τηλεπερσόνα αλλά αυτό που της αρέσει περισσότερο να κάνει είναι η γυμναστική και να εμπνέει τον κόσμο να ασχολείται επίσης με αυτήν.
Ο λόγος για την Lisa Morales από την Κούβα η οποία αν και έγινε περισσότερο γνωστή από την τηλεόραση αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει πλέον είναι το καλογυμνασμένο σώμα της και η εμμονή που έχει με την υγιεινή διατροφή και τις ασκήσεις.
Ξεκίνησε να ασχολείται με το μόντελινγκ σε ηλικία 13 ετών, αλλά το 2009 αποφάσισε ότι θέλει να γυμνάσει το σώμα της και να αποκτήσει κοιλιακούς και κάπως έτσι ξεκίνησε το πάθος της.
Πλέον προπονείται πέντε ημέρες την εβδομάδα και έχει την δική της ιστοσελίδα με θέματα άσκησης και διατροφής αλλά και σελίδες στα κοινωνικά δίκτυα όπου την ακολουθούν εκατομμύρια θαυμαστές.
Δίνει μέσω των προσωπικών της λογαριασμών συμβουλές για θέματα διατροφής και σωστής άσκησης, ενώ σε κάθε ευκαιρία επιδεικνύει τα αποτελέσματα των προσπαθειών της στην γυμναστική.
Δεν έχει συγκεκριμένο διαιτολόγιο κάθε μέρα αλλά φροντίζει να τρώει υγιεινά και σωστά γεύματα και ποτέ fast food. Ωστόσο όταν κάνει παρασπονδίες προτιμά τις μηλόπιτες!
Η βασική συμβουλή της Lisa στις γυναίκες που την παρακολουθούν και θέλουν να της μοιάσουν είναι ότι ο κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός και δεν θα πρέπει να συγκρίνουν τον εαυτό τους με καμιά άλλη.
Το αγαπημένο της μότο είναι «Δεν υπάρχει πιο ισχυρή δύναμη από μια γυναίκα αποφασισμένη». Το σίγουρο είναι πάντως πως ακόμα και οι άνδρες που δεν αγαπούν την γυμναστική την «ακολουθούν» στο προφίλ της στο Instagram γιατί κάνει πολύ συχνά «δώρα» με τις εμφανίσεις της στο ανδρικό κοινό. Σε αυτό πάντως που επικεντρώνεται η ίδια είναι η δουλειά της και η προπόνησή της…
lisa1lisa2lisa3lisa4
entertv.gr
 
Top