Τα πράγματα είναι απλά αλλά μερικές φορές μας αρέσει να τα μεγαλοποιούμε χωρίς λόγο. Σας έχουμε έναν υπέροχο και πολύ απλό τρόπο για να μετατρέψετε οποιαδήποτε ηλεκτρική συσκευή σας σε ανοξείδωτη μέσα σε μόλις 1 λεπτό.

Αν από πάντα ονειρευόσασταν να έχετε ανοξείδωτες συσκευές στο σπίτι σας αλλά δεν μπορέσατε ποτέ να τις αποκτήσετε (κυρίως λόγω χρημάτων), εμείς είμαστε εδώ για να σας λύσουμε τα χέρια και να κάνουμε το όνειρό σας πραγματικότητα.

Μια οποιαδήποτε ηλεκτρική συσκευή (πλυντήριο, ψυγείο, φούρνος) μπορεί να μετατραπεί σε ανοξείδωτη με τη βοήθεια κάποιου ειδικού. 
Μια οποιαδήποτε ηλεκτρική συσκευή (πλυντήριο, ψυγείο, φούρνος) μπορεί να μετατραπεί σε ανοξείδωτη με τη βοήθεια κάποιου ειδικού.

Αυτό που θα χρειαστείτε είναι να πάρετε ένα λεπτό φύλλο αλουμινίου που θα το βάψετε  με  ηλεκτροστατική βαφή στο χρώμα του ανοξείδωτου χάλυβα (inox) και να το κολλήσετε πάνω στο ψυγείο ή σε όποια άλλη συσκευή θέλετε. Αυτό είναι κάτι που μπορείτε να κάνετε μόνοι σας -αν είστε γνώστες του αντικειμένου- (αν και δεν το συστήνουμε). Καλύτερα να απευθυνθείτε σε κάποια εταιρία που θα το ετοιμάσει για εσάς μέσα σε 1-2 μέρες.


Μετατρέψτε την απλή ηλεκτρική συσκευή σας σε ανοξείδωτη.

Οι ειδικοί θα περάσουν, θα πάρουν το ψυγείο σας και θα κάνουν όλη τη δουλειά χωρίς εσείς να ασχοληθείτε καθόλου. Επικοινωνήστε με καταστήματα που ασχολούνται με την ηλεκτροστατική βαφή και πείτε τους τι ακριβώς θέλετε να κάνετε. Εκείνοι θα σας κατατοπίσουν πλήρως για όλες τις λεπτομέρειες.
πηγη spirossoulis.com
 
Top