Τον σύζυγό της Αλέξη Τσίπρα θα συνοδεύσει η Μπέτυ Μπαζιάνα στην αποψινή δεξίωση που παραθέτει ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα προς τιμήν των ξένων ηγετών, στο πλαίσιο της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ.

Μάλιστα η Πρώτη Κυρία, επισκέφτηκε γνωστό οίκο ραπτικής στην Αθήνα… Το φόρεμα που θα φορέσει, σύμφωνα με πληροφορίες θα είναι λιτό, διακριτικό αλλά υπέρκομψο και έχει την υπογραφή του Έλληνα σχεδιαστή Βαλαβάνη Λάσκαρη.

Ο εν λόγω οίκος υψηλής ραπτικής (και πρεταπορτέ) ντύνει κυρίες που θέλουν να μην αιφνιδιάσουν αρνητικά σε παρόμοιες «ειδικές» περιστάσεις, αλλά και να μη χαλάσουν μια... περιουσία. Η «γραμμή» της βραδινής τουαλέτας θα είναι ανάλογη του κόκκινου εφαρμοστού απογευματινού φορέματος της εκλογικής νίκης που αναδείκνυε τη γυμνασμένη νεανική σιλουέτα της Μπέτυς Μπαζιάνα.Πρόκειται για το δεύτερο επίσημο ταξίδι στο οποίο η κυρία Μπαζιάνα συνοδεύει τον πρωθυπουργό. 

Το πρώτο ήταν λίγες ημέρες πριν από το Πάσχα, όταν ο Αλέξης Τσίπρας είχε ταξιδέψει για πρώτη φορά ως πρωθυπουργός στη Μόσχα.Τώρα, αξίζει να σημειωθεί ότι η σύζυγος του πρωθυπουργού, μετέβη στη Νέα Υόρκη νωρίτερα από τον Αλέξη Τσίπρα, καθώς ταξίδεψε νωρίς το Σάββατο για την Αμερική, με συνταξιδιώτη τον Αριστείδη Μπαλτά.






 
Top