Θέλεις να είσαι πιο παραγωγική; Δες τα 6 πράγματα που θα σε βοηθήσουν να το πετύχεις.

Πίνε νερό με λεμόνι
Ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινάς την ημέρα σου είναι να πίνεις ένα ποτήρι χλιαρό νερό με λεμόνι. Με αυτόν τον τρόπο θα αναζωογονείς κατευθείαν τον οργανισμό και την επιδερμίδα σου.

Φτιάχνε το κρεβάτι σου
Τo να στρώνεις το κρεβάτι σου είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να ξεκινάς την ημέρα σου. Είναι πολύ σημαντικό από το πρωί που ξυπνάς να κάνεις κάτι θετικό που δείχνει ότι κατάφερες κάτι (ακόμα και αν είναι κάτι τόσο μικρό). Αυτό θα σε βοηθήσει να βλέπεις κάτι όμορφο και όταν επιστρέφεις στο σπίτι από τη δουλειά.

Βλέπε τα νέα της ημέρας
Όσο ετοιμάζεσαι το πρωί πριν πας στη δουλειά ενημερώσου γρήγορα για όλα όσα συμβαίνουν στον κόσμο για να ξέρεις τι σου γίνεται.

Φτιάχνε ένα πράσινο smoothie
Το smoothie λαχανικών θα σε γεμίσει ενέργεια και θα σου δώσει όλες τις θρεπτικές ουσίες που χρειάζεσαι για να τα καταφέρεις μέχρι το μεσημέρι.

Κάνε ένα μικρό στρέτσινγκ
Αν δεν σου αρέσει να κάνεις διαλογισμό μπορείς απλά να κάνεις ένα μικρό στρέτσινγκ στο κρεβάτι σου πριν σηκωθείς και ξεκινήσεις την ημέρα σου.

Προσπάθησε να σηκώνεσαι μερικά λεπτά νωρίτερα
Αντί να σηκώνεσαι κάθε μέρα όλο και πιο αργά βάλ’το σαν στόχο να ξυπνάς τουλάχιστον 5 λεπτά νωρίτερα κάθε μέρα για να έχεις έστω και αυτόν τον παραπάνω χρόνο για να κάνεις πράγματα το πρωί. Θα δείς που θα αισθάνεσαι πιο χαλαρή παρόλο που θα ξυπνάς απλά 5 λεπτά νωρίτερα.


 
Top