Λειτούργησε με πίστη, γλυκύτητα και καλοσύνη. 

Προσηλώσου με αγάπη σε ένα έργο ή σκοπό. Δείξε πρακτικό πνεύμα και κάνε οτιδήποτε μπορεί να δώσει μια ήρεμη και ευχάριστη πνοή στη μέρα
Σελήνη στον Ταύρο

Η συμπεριφορά είναι αυτή που ομορφαίνει τον πιο άσχημο άνθρωπο και ασχημαίνει τον πιο όμορφο

Η τελευταία μέρα του Σεπτέμβρη κινείται σε αργούς, αισθησιακούς και ήρεμους ρυθμούς και σου επιτρέπει να ησυχάσεις το νου σου, να χαλαρώσεις και συνάμα να βιώσεις τη χαρά και την ευχαρίστηση κάθε πράγματος που κάνεις ή σου συμβαίνει. Από την άλλη, σήμερα δεν θα έχουν σημασία τα λόγια σου αλλά οι πράξεις σου. Απόφυγε το δογματισμό και την ξεροκεφαλιά. Δώσε έμφαση στην αξιοπιστία. Λειτούργησε με πίστη, γλυκύτητα και καλοσύνη. Προσηλώσου με αγάπη σε ένα έργο ή σκοπό. Δείξε πρακτικό πνεύμα και κάνε οτιδήποτε μπορεί να δώσει μια ήρεμη και ευχάριστη πνοή στη μέρα και τις δραστηριότητες σου.



Ο Ήλιος στο Ζυγό σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή στην 6η μοίρα

Ο ανώτερος άνθρωπος σκέφτεται μόνο τη δικαιοσύνη. Ο κατώτερος άνθρωπος σκέφτεται μόνο τα συμφέροντά του

Με τον Ήλιο στο αρμονικό και συνεργατικό ζώδιο του Ζυγού αυτήν την περίοδο αναζητάς θετικές σχέσεις και συνεργασίες. Όμως, εκκρεμότητες, ανεπίλυτα ζητήματα και μη αποδεκτές προτάσεις απαιτούν επαναδιαπραγματεύσεις και αναθεωρήσεις, προκειμένου να επιτευχθεί ή να αποκατασταθεί η ισορροπία στις επαγγελματικές ή αισθηματικές σχέσεις σου. Εξέτασε δίκαια τις καταστάσεις, ζύγιασε εκ νέου τις ανάγκες στις σχέσεις σου, απόφυγε να διαιωνίζεις προβλήματα και δώσε έμφαση στο θετικό και το αμοιβαίο καλό στις επαναξιολογήσεις σου. Περισσότερο από την όψη Ήλιου – Ερμή επηρεάζεσαι αν είσαι Ζυγός, Αιγόκερως, Κριός, Καρκίνος του α' δεκαημέρου. Ακόμη αν έχεις τον Ωροσκόπο ή πλανήτες μεταξύ της 3ης και της 9ης μοίρα των ανωτέρω ζωδίων.

Στους τυχερούς της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Ταύρος, Αιγόκερως, Παρθένος του β' δεκαημέρου.



Πηγή
 
Top