Ένας χλιδάτος γάμος Ινδών δύο εκατομμυρίων ευρώ (!!!) αλά… ελληνικά έγινε στην Μύκονο ο οποίος σίγουρα θα μείνει αξέχαστος στους καλεσμένους του και όχι μόνο!


Η νύφη Mallika Tarka και ο γαμπρός Aditya Parekh αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης και αφοσίωσης σε ένα σκηνικό το οποίο έμοιαζε βγαλμένο από παραμύθι, με χιλιάδες λουλούδια και κόκκινα χαλιά, ενώ μαζί με τους φίλους, συγγενείς και τους επιχειρηματίες που έδωσαν το «παρών»,γλέντησαν όχι ένα αλλά τρία βράδια!


Το πρώτο βράδυ οι νεόνυμφοι και οι καλεσμένοι τους το...γιόρτασαν στο γνωστό εστιατόριο "Seasatin" κάτω από τους μύλους. Κοπέλες με αρχαιοελληνικές ενδυμασίες μοίραζαν επίχρυσα στεφάνια στις κυρίες, ενώ ο χώρος ήταν διακοσμημένος με τουλίπες. Το ζευγάρι όταν έφτασεπερπάτησε στο τεράστιο κόκκινο χαλί, ενώ στη συνέχεια στήθηκε ένα γνήσιο ελληνικό γλέντι με συρτάκι και τους καλεσμένους να σπάνε πιάτα και να χορεύουν μαζί με Μυκονιάτες που έσερναν τον χορό.


Την επόμενη μέρα το γλέντι μεταφέρθηκε στο Nammos και την κοσμοπολίτικη Ψαρρού ενώ τελείωσετην τρίτη ημέρα με ένα φαντασμαγορικό πάρτι στο ξενοδοχείο «Avaton» στην Ελιά. Εκεί οι καλεσμένοι απόλαυσαν τις δημιουργίες των καλύτερων σεφ με επίχρυσα μαχαιροπήρουνα, ενώ ο χώρος ήταν στολισμένος με πάνω από 5.000 τριαντάφυλλα.


πηγη
 
Top