Για 7η συνεχή χρονιά ο Αντώνης Ρέμος έδωσε τον δικό του παλμό και ξεσήκωσε το κοινό με τις μοναδικές του επιτυχίες στο νησί των ανέμων, τη Μύκονο στη παραλία του Nammos! Στο πλευρό του φέτος οι διαχρονικοί "Gipsy Kings", οι οποίοι άνοιξαν το πρόγραμμα ταξιδεύοντας τους παρευρισκόμενους σε στιγμές ρομαντικές και ονειρεμένες με τα τραγούδια τους. Το "Bamboleo","Volare" ,"Djobi Djoba" είναι λίγα από τις επιτυχίες τους που ξετρέλανε τους πάντες.

Το Mykonos Live Tv  απαθανάτισε τη φαντασμαγορική αυτή συναυλία την οποία παρακολούθησαν πολλοί σελέμπριτι. Απο τον καλλιτεχνικό χώρο παρευρέθησαν οι επιστήθιοι φίλοι του Αντώνη, η Ειρήνη Παπαδοπουλου με τον σύντροφο της και νονός της μικρής του κόρης Ελένη, Κώστα Πηλαδάκη, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, αλλά και η δημοσιογράφος Έμυ Λιβανίου με τα παιδιά και τη μητέρα της.

Και το "κεράσι" στη τούρτα; Η εμφάνιση του Leonardo Di Caprio στη συναυλία ως απλός κοινός θνητός. Απομακρυσμενος στα πάνω τραπέζια και καταχωνιασμένος στη γωνία με πολλές αιθέριες υπάρξεις,ο διάσημος star διασκέδασε με της επιτυχίες του Ρέμου, έχοντας δίπλα του τη νέα του σύντροφο, Nina Agdal. 

 
Top