Είναι πολύ εύκολο για μια γυναίκα να νιώσει ανασφαλής με το σώμα της. Είτε το πιστεύετε είτε όχι, ακόμα και τα μοντέλα έχουν πρόβλημα με κάποια μέρη του σώματός τους. 


Αλλά αυτό που οι περισσότερες γυναίκες δεν έχουν συνειδητοποιήσει είναι ότι οι άντρες δεν δίνουν και μεγάλη προσοχή σε μικρές λεπτομέρειες για τις οποίες οι γυναίκες βασανίζονται.

Αναρωτηθήκατε ποτέ τι ακριβώς σκέφτονται οι άντρες για το γυναικείο σώμα; Είναι αλήθεια ότι βρίσκουν όλοι ελκυστικό τον ίδιο σωματότυπο; Λοιπόν, όχι. Η κάθε γυναίκα είναι διαφορετική και οι άντρες το γνωρίζουν αυτό. Δεν υπάρχει νόημα να συγκρίνετε το σώμα σας διαρκώς με κάποιο άλλο απ’ τη στιγμή που είστε όμορφη με το δικό σας τρόπο.

Το θέμα με την εικόνα του σώματός μας είναι ότι μπαίνουμε στη διαδικασία να συγκριθούμε με κάποιον. Αν πιστεύετε ότι κάτι τέτοιο σας χαρακτηρίζει, τότε θα είστε πάντα ανασφαλής με αυτό, ακόμα κι αν είστε αντικειμενικά αψεγάδιαστη. Αν πάλι βλέπετε το σώμα σας σαν κάτι που το καθορίζετε εσείς, η εικόνα του σώματος σας δεν θα είναι πια πρόβλημα. Γιατί, θα καταλάβετε ότι αυτό το πρόβλημα, ανεξάρτητα σε ποια κατάσταση είναι, δεν καθορίζει την όλη αξία σας. Χαρείτε το σώμα σας!

Εδώ έχουμε μερικές σκέψεις τον ανδρών για το σώμα σας, και δεν είναι αυτές που περιμένατε.Οι άντρες μπορεί να σκέφτονται ότι είστε ελκυστική όταν εσείς πιστεύετε το αντίθετο.

Οι άντρες και οι γυναίκες δεν έχουν πάντα τις ίδιες απόψεις σχετικά με το τι είναι ελκυστικό σε μια γυναίκα. Μία γυναίκα συνήθως δεν έχει επίγνωση του πόσο ελκυστική είναι σε έναν άντρα, και ας έχει πολλούς θαυμαστές. Οι άντρες όμως το καταλαβαίνουν, κι αυτό γιατί επικεντρώνονται περισσότερο στη συνολική εικόνα παρά σε λεπτομέρειες (όπως η ακμή).Έχετε την ικανότητα να αποσπάσετε των αντρών την προσοχή τη στιγμή που θελήσετε.

Μην ανησυχείτε αν δεν έχετε μία τέλεια εμφάνιση. Οι γυναίκες έχουν την δυνατότητα να αποσπάσουν την προσοχή των αντρών από τα σημεία θέλουν να κρύψουν. Πως; Απλά τονίζοντας τα σημεία του σώματος που θέλουν να δείξουν!


Η άνεση κάνει τη διαφορά.


Πόσες πολλές φορές πρέπει να το επαναλάβουμε. Η άνεση κάνει έναν άνθρωπο σέξι, το ίδιο και ισχύει και για τους άντρες. Η αυτοπεποίθηση κάνει τη διαφορά στο πως θα σας δει ένας άντρας.


Οι άντρες προσέχουν την εικόνα της γυναίκας.

Δυστυχώς, δεν μπορούμε να επιλέξουμε τα γονίδιά μας. Μερικές γυναίκες είναι απ’ τη φύση τους πιο λεπτές και κάποιες άλλες πιο παχιές. Παρ’ όλα αυτά, αυτό που προσέχουν οι άντρες είναι μία συγκεκριμένη “εικόνα”, οι αναλογίες μεταξύ χειλιών, μέσης και στήθους. Αυτή η “εικόνα” μπορεί να αποκτηθεί από οποιονδήποτε σωματότυπο.



Οι ρυτίδες δεν είναι τόσο σημαντικές όσο νομίζετε.


Οι γυναίκες λατρεύουν να τα βάζουν με τις ρυτίδες τους, με το πόδι της χήνας, τις γραμμές έκφρασης- βασικά οποιαδήποτε γραμμή υπάρχει στο πρόσωπο. Αυτά τα σημάδια γήρανσης, ωστόσο, δεν έχουν καμία επίδραση στην ομορφιά της γυναίκας. Οι άντρες γενικά δεν δίνουν σημασία σε τέτοια πράγματα.


Παρότι οι άντρες πάνε γυμναστήριο για να κάνουν μπράτσα, δε σημαίνει απαραίτητα ότι θέλουν να έχεις μπράτσα κι εσύ.

Δεν υπάρχει πρόβλημα αν μία γυναίκα πηγαίνει γυμναστήριο και αθλείται. Είναι καλό να παραμένεις σε φόρμα. Ωστόσο, ένας άντρας δεν κοιτάει τους “six pack” κοιλιακούς της γυναίκας, ούτε αν έχει 3% λίπος. Αυτό που χρειάζεστε είναι απλά να τονώσετε το σώμα σας.

Οι περισσότεροι άντρες δεν βασίζονται στο χρώμα και στο μήκος των μαλλιών σας.

Σε πολλές γυναίκες αρέσει να πειραματίζονται με τα μαλλιά τους. Άλλες φορές παίζουν με το μήκος και άλλες με το χρώμα τους. Οι άντρες, ωστόσο, δεν είναι σίγουρο αν θα παρατηρήσουν ότι μόλις γυρίσατε από το κομμωτήριο με νέο λουκ.


Αυτό που βλέπετε εσείς σαν ελάττωμα, αυτοί το βλέπουν σαν κάτι μοναδικό.

Τα χαρακτηριστικά που προσπαθείτε σκληρά για να καλύψετε και να τα κρύψετε είναι αυτά που σας κάνουν μοναδική και ενδιαφέρουσα. Αποδεχθείτε αυτά που σας κάνουν να είστε ο εαυτός σας. Η διαφορετικότητα μπορεί να είναι πολύ ελκυστική.

Οι άντρες δεν απογοητεύονται τόσο εύκολα όσο νομίζετε.

Οι γυναίκες έχουν έναν φόβο, ότι θα τις δουν οι άντρες χωρίς ρούχα και θα απογοητευτούν. Ωστόσο, οι περισσότεροι άντρες δεν κολλάνε στο αν θα βρουν το ιδανικό σώμα ή όχι. Αρκούνται μόνο στο ότι έχουν μία γυναίκα γυμνή μπροστά τους!


Μην παραπονιέστε για το βάρος σας.

Οι γυναίκες που παραπονιούνται για το βάρος τους ξενερώνουν τους άντρες. Στην πραγματικότητα, όταν μία λεπτή γυναίκα παραπονιέται για τα κιλά της μπορεί να θεωρηθεί λιγότερο ελκυστική από μία πιο παχουλή που δεν παραπονιέται. Πολλοί άντρες, μάλιστα, προτιμούν να είναι σε σχέση με μία γυναίκα που να απολαμβάνει το φαγητό.

Το στήθος της γυναίκας σαφώς και δεν θα περάσει απαρατήρητο.

Αυτό δεν μπορούμε να τ’ αλλάξουμε. Το στήθος της γυναίκας τονίζει το σώμα της. Για κάποιους άντρες το γυναικείο στήθος είναι ένα ορατό σύμβολο γονιμότητας. Όπως και η φαρδιά λεκάνη, στέλνει υποσυνείδητο μήνυμα σε έναν άντρα ότι η συγκεκριμένη γυναίκα έχει όλα τα προσόντα για να γεννήσει και να αναθρέψει παιδί.

Οι άντρες βλέπουν τι σας προσθέτει θηλυκότητα.
Αυτό σημαίνει ότι όταν ένας άντρας σας κοιτάζει, στιγμιαία “φωτογραφίζει” τα σημεία του σώματός σας που σας κάνουν γυναίκα. Πάντα θα δίνει προσοχή σε αυτά που λέτε. Και όχι, αυτό δε σημαίνει ότι θα κοιτάζει τα χαλαρά μπράτσα σας ή την κυτταρίτιδα.


Οι άντρες αγαπούν τις πραγματικές γυναίκες, όχι αυτές απ’ τα περιοδικά.

Τίποτα δεν θα τους σταματήσει απ’ το να κοιτάνε τα πανέμορφα μοντέλα στα περιοδικά, αλλά κανένα από αυτά δεν είναι αληθινό. Η τελειότητα της φωτογραφίας δεν συγκρίνεται με την πραγματική εικόνα της γυναίκας που στέκεται απέναντί του.
Μην ανησυχείτε τόσο για τους μηρούς και τους γλουτούς που δεν χωράνε στα τζιν.

Πολλές γυναίκες βάζουν τα κλάματα όταν συνειδητοποιούν ότι με δυσκολία μπαίνουν στα περισσότερα τους τζιν. Νομίζουν ότι είναι αντιαισθητικό το πόσο μεγάλοι μπορεί φαίνονται οι γλουτοί. Οι άντρες, αντίθετα, αγαπούν κάτι τέτοιο.


Παίξε μπάλα μ’ αυτά που έχεις.

Μην συγκρίνετε τον εαυτό σας με άλλους. Μην εύχεστε να ήσασταν κάποια άλλη, να είστε ευχαριστημένες μ’ αυτά που έχετε. Μερικές φορές μπορεί να γίνουμε οι χειρότεροι εχθροί μας αλλά πρέπει να θυμόμαστε ότι είμαστε όμορφες κι ακαταμάχητες, η κάθε μια με το δικό της τρόπο.


fumara
 
Top