Από τη Λουίζα Μιχαλάκη, Πλαστικό Χειρουργό

Ακόμα και αν έχεις ένα όμορφο συμμετρικό σώμα, καλό βάρος, προσέχεις τη διατροφή σου και γυμνάζεσαι, μπορεί κάποια σημεία του σώματός σου να έχουν τοπικό πάχος και να σε δυσαρεστούν. Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο υπάρχει μια σύγχρονη αναίμακτη και ασφαλής λύση, η οποία γίνεται γρήγορα στο ιατρείο.
Η μη επεμβατική κρυογλυπτική μπορεί να βοηθήσει στο τοπικό πάχος σε ψωμάκια, κοιλιά, γλουτούς, χέρια κ.λπ. Σε μία ώρα στο ιατρείο, χωρίς ενέσεις, νάρκωση και τομές, μπορείς να μειώσεις σε μία μόλις συνεδρία το 30-40% του τοπικού λίπους σε μια περιοχή του σώματος. Με ένα ειδικό μηχάνημα ψύχουμε την περιοχή και προκαλούμε τη μείωση των λιποκυττάρων. Το αποτέλεσμα φαίνεται περίπου σε έναν μήνα και το τελικό αποτέλεσμα σε 2-3 μήνες.
Η μέθοδος είναι άνετη, δεν απαιτεί χρόνο ανάρρωσης και την ίδια ημέρα μπορείς να πας στη δουλειά σου. Η θεραπεία για κάθε περιοχή διαρκεί μία ώρα και αν θέλεις μπορείς την ίδια ημέρα να αντιμετωπίσεις 2-3 περιοχές. Στην αρχή της συνεδρίας, για περίπου 5 λεπτά, νιώθεις μια αίσθηση κρύου και τραβήγματος, αλλά σε λίγο αυτό σταματάει και μπορείς να διαβάσεις ένα περιοδικό, να κοιμηθείς ή να κάνεις ταυτόχρονα κάποια θεραπεία αισθητικής στο πρόσωπο.
Αν δεν θέλεις να κάνεις λιποαναρρόφηση, η οποία περιλαμβάνει χειρουργείο, αναισθησία και ένα σχετικά υψηλό κόστος, αλλά θέλεις να βελτιώσεις το σώμα σου μέχρι το καλοκαίρι, τότε μπορείς να διαλέξεις τη μη επεμβατική κρυογλυπτική. Στις περισσότερες γυναίκες μία συνεδρία ανά περιοχή είναι αρκετή, αλλά σε περίπτωση που το πρόβλημα είναι μεγάλο μπορείς να την επαναλάβεις σε 3 μήνες για ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα. Αν κρατήσεις το βάρος σου σταθερό, το αποτέλεσμα θα είναι μόνιμο. Οι αντενδείξεις ή παρενέργειες/επιπλοκές αυτής της μεθόδου είναι ελάχιστες.
Η μη επεμβατική κρυογλυπτική είναι μια πολύ καλή και μόνιμη λύση για το τοπικό πάχος. Βέβαια,σε κάθε περίπτωση, καλό είναι να κάνεις μια συζήτηση με έναν εξειδικευμένο πλαστικό χειρουργό για να σου εξηγήσει τι είναι το καλύτερο για σένα ώστε να έχεις το καλύτερο αποτέλεσμα.
youweekly.gr
 
Top