http://ift.tt/2ar3bN8
Χρήστες του διαδικτύου ισχυρίζονται ότι εντόπισαν εξωγήινη πόλη στον κόλπο της Καλιφόρνια μέσα από τις εικόνες δορυφόρου (Pics + Video) 
"Κυνηγοί" εξωγήινων ισχυρίζονται πως κατάφεραν να εντοπίσουν, μέσω δορυφόρου, μια γιγαντιαία άγνωστη πόλη στις ακτές του Μεξικού.


Συγκεκριμένα και σύμφωνα με τους ισχυρισμούς των διαχειριστών της ιστοσελίδας "ufosightingsdaily", η εξωγήινη πόλη βρίσκεται στις κόλπο της Καλιφόρνια και εκτείνεται σε μια έκταση 125 χιλιομέτρων και απέχει από τις ακτές του Μεξικού, μόλις, 24 μίλια.
 

Το υλικό από τον δορυφόρο της Google Earth ανέβηκε στον επίσημο λογαριασμό και δείχνει αρχικά μια απομακρυσμένη λήψη του κόλπου και στη συνέχεια επικεντρώνεται στο σημείο, δείχνοντας που θα μπορούσε να βρίσκεται η βάση.



Η αποκάλυψη, όπως είναι φυσικό, έχει προκαλέσει ποικίλα σχόλια με αρκετούς χρήστες του διαδικτύου να υποστηρίζουν ότι μοιάζει με κατασκευή, ενώ με άλλους να ζητούν περαιτέρω ερευνησή της περιοχής.

Παράλληλα, άλλοι ζητούν από το Discovery Channel, το Natural Geographic και το History Channel να προσεγγίσουν την περιοχή, προκειμένου να την ερευνήσουν και να αποκαλύψουν τι κρύβεται πίσω από την πελώρια κατασκευή.


(ΠΗΓΗ: Mirror)

 
Top