Μάθε τις πιο hot τάσεις που σίγουρα θα γίνουν διαχρονικά must haves…

Πόνταρε στα σωστά ρούχα και αξεσουάρ και κάνε μια «επένδυση» στη γκαρνταρόμπα σου που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη για μια ζωή.

Από τα δεκάδες trend της σεζόν, επιλέξαμε τα 8 επικρατέστερα που σίγουρα θα γίνουν τα must have διαχρονικά ρούχα και αξεσουάρ που θα πρέπει να έχει κάθε γυναίκα.

Μάθε ποια είναι αυτά και βιάσου να τα αποκτήσεις:

#1 Aσπρόμαυρο τοπ με graphic prints:

Κομψό και statement για κάθε στιγμή της ημέρας.

#2 Ρούχα με κεντήματα:

Είτε επιλέξεις ένα φόρεμα με glamorous πετράδια κεντημένα, είτε ένα πουλοβεράκι, t-shirt ή σορτς σίγουρα θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη για πολλά χρόνια ακόμα, με τον πιο απλό και εντυπωσιακό τρόπο!

#3 Boyfriend Jeans:

Άνετα και stylish τα χαλαρά, τζην παντελόνια σίγουρα θα γίνουν διαχρονικό trend!

#4 Τσάντες- Πουγκιά:

Έκαναν δυναμικό comeback και απ’ότι φαίνεται θα συνεχίσουν για πολύ καιρό ακόμα να αποθεώνουν κάθε μας εμφάνιση με τον πιο μοντέρνο τρόπο και να μας… λύνουν τα χέρια!

#5 Bomber Jacket:

Ακόμα ένα κομμάτι που ήρθε από το παρελθόν και σίγουρα θα μείνει για πολύ καιρό ακόμα στη γκαρνταρόμπα μας.

#6 Ολόσωμη φόρμα:

Το τέλειο ρούχο για μοναδικές εμφανίσεις με τον πιο απλό τρόπο! Μπορείς να τη φορέσεις από το πρωί με πλατφόρμες ή φλατ σανδάλια μέχρι το βράδυ με τα πιο σέξι strappy ψηλοτάκουνα σου.

#7 Sneakers:

Τα αθλητικά παπούτσια σε κάθε τους εκδοχή γίνονται το πιο hot item των τελευταίων χρόνων! Πόνταρε σε ένα ζευγάρι που θα μπορείς να φορέσεις ακόμη και μετά από 10 χρόνια.

#8 Πλισέ φούστες:

Η τέλεια φούστα που θα καμουφλάρει με μοναδικό τρόπο τις ατέλειες σου και θα αναδείξει την πιο θηλυκή σου πλευρά, είναι σίγουρο ότι θα μας απασχολήσει ιδιαίτερα και τα επόμενα χρόνια.

faysbook.gr
 
Top