Πριν λίγο καιρό, δημοσιεύματα υποστήριζαν ότι Αννίτα Πάνια και Νίκος Καρβέλας είναι κοντά στο χωρισμό και μάλιστα, ήθελαν τον μουσικοσυνθέτη να έχει φύγει από το σπίτι τους στα βόρεια προάστια.

Ωστόσο, το ζευγάρι τότε είχε διαψεύσει περίτρανα τις φήμες για προβλήματα στο γάμο του. Αλλά, το τελευταίο διάστημα, φαίνεται ότι οι φημες για κρίση στο γάμο τους, ξαναφούντωσαν. Μάλιστα, ετούτη τη φορά στηρίζονται στο γεγονός ότι έχουν καιρό να κάνουν μαζί κάποια δημόσια εμφάνιση, αλλά και στις σόλο εξόδους της παρουσιάστριας.





Μάλιστα, πριν λίγες μέρες, η Αννίτα διασκέδασε στο ΦΩΣ, όπου τραγουδουν η Γλυκερία, ο Μανώλης Λιδάκης και ο καλός της φίλος, Μανώλης Κονταρός, χωρίς τον Καρβέλα. Αντίθετα, συνοδευόταν από το συνεργάτη της στην εκπομπή «Parole», Νίκο Σαμοϊλή, με τον οποίο είχε μια χαλαρή κουβέντα όπως φαίνεται και από τις αποκλειστικές φωτογραφίες του περιοδικού YOU.

Τώρα για το γάμο της με τον Καρβέλα, αν ισχύουν οι φήμες ή διαψευστούν πανηγυρικά, όπως και την προηγούμενη φορά, σύντομα θα δείξει.

πηγη
 
Top