Πως θα κάνεις τη νέα hot τάση για γατίσιο βλέμμα!

Τα μάτια είναι από τα πιο έντονα και γοητευτικά στοιχεία του προσώπου σου και δεν είναι τυχαίο που οι άντρες απαντούν πως το ωραίο βλέμμα είναι ό,τι πιο σαγηνευτικό πάνω σε μια γυναίκα. Γι’ αυτό λοιπόν, ψάχνουμε συνέχεια καινούριους τρόπους που θα τονίσουν περισσότερο τα μάτια μας, κάνοντας μας ακόμη πιο εντυπωσιακές!

Στο πρακάτω makeup tutorial λοιπόν, θα δεις πως μπορείς και εσύ εύκολα να κάνεις το double winged eyeliner που θα σου δώσει σέξι γατίσιο βλέμμα!


Για το μακιγιάζ που προτείνουμε πρέπει να ξεχάσεις τις έντονες smokey σκιές. Χρησιμοποίησε ως βάση μια ανοιχτόχρωμη σκιά και με μια καφε-μπεζ τόνισε ελαφρά το τόξο του ματιού σου. Όλα τα υπόλοιπα θα τα κάνει το eyeliner!

Ο λόγος που χρειαζόμαστε τόσο ανοιχτόχρωμο κινητό βλέφαρο είναι για να αναδείξουμε ακόμη περισσότερο το σχέδιο που κάνει η διπλή γραμμή. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις, είναι η γραμμή στο κινητό βλέφαρο να ξεκινάει από το εσωτερικό του ματιού λεπτή και να καταλήγει πιο χοντρή. Στο κάτω βλέφαρο, θα κάνεις ακριβώς το ίδιο αλλά πιο λεπτό. Για άψογο αποτέλεσμα φρόντισε και οι δύο γραμμές να τελειώνουν εκεί που τελειώνουν και τα φρύδια σου, όχι πιο κάτω.

Όσο για το πώς να μακιγιάρεις το υπόλοιπο πρόσωπο, προτίμησε ένα απαλό ρουζ και ένα έντονο lipstick σε αποχρώσεις του κόκκινου, του φούξια ή του καφέ-μπορντό, για ένα πιο σοφιστικέ λουκ.
πηγη
 
Top