Να δολοφονήσουν τον...



τραγουδιστή των Eagles of Death Metal, Τζέσε Χιούζ, ήθελαν οι τζιχαντιστές που εισέβαλαν το βράδυ της 13ης Νοεμβρίου στο θέατρο Bataclan, ενώ ήταν σε εξέλιξη τη συναυλία του αμερικανικού συγκροτήματος. «Που είναι οι Γιάνκηδες» φώναζαν οι δράστες.

Οι νέες σοκαριστικές λεπτομέρειες για το μακελειό του Bataclan, την πλέον αιματηρή από τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι, έρχονται καθώς οι Γάλλοι ερευνητές συνεχίζουν να εξετάζουν τα στοιχεία των επιθέσεων που άφησαν πίσω τους 130 νεκρούς και μια χώρα φοβισμένη.
Τρεις από τους τζιχαντιστές που έστειλε το Ισλαμικό Κράτος να αιματοκυλίσουν το Παρίσι εισέβαλαν το βράδυ της Παρασκευής 13 Νοεμβρίου στο θέατρο Μπατακλάν, τη στιγμή που στη σκηνή βρισκόταν το συγκρότημα Eagles of Death Metal και εντός περισσότερα από 1000 άτομα, που είχαν γεμίσει το θέατρο για να δουν τη συναυλία. Στο Bataclan εκτελέστηκαν 90 άνθρωποι. Άλλοι σκοτώθηκαν όταν οι δράστες άρχισαν να πυροβολούν το πλήθος κι άλλοι όταν πυροδότησαν τα εκρηκτικά με τα οποία ήταν ζωσμένοι.
Σύμφωνα με στοιχεία της δικαστικής έρευνας που δημοσίευσε η Figaro, στόχος των τζιχαντιστών του Μπατακλάν ήταν ο 43χρονος Χιουζ. Όπως αναφέρουν τα στοιχεία από τις έρευνες, όταν τα μέλη του συγκροτήματος έτρεξαν να φύγουν από της σκηνή, μετά τους πρώτους πυροβολισμούς, ένας από τους δράστες φώναξε: «Που είναι ο τραγουδιστής; Που είναι οι Γιάνκηδες;».

Ο Χιούζ είναι αφοσιωμένος Χριστιανός (παρότι το παρατσούκλι του είναι Διάβολος), κάποιες από τις ιδέες του χαρακτηρίζονται ακροδεξιές, ενώ είναι ένθερμος υποστηρικτής της οπλοκατοχής στις ΗΠΑ. Σε ένα ντοκιμαντέρ με τίτλο «Η Λύτρωση του Διαβόλου», που παίχτηκε λίγο πριν από την πολύνεκρη τρομοκρατική επίθεση στο Παρίσι, ο... καλός Χριστιανός Χιούζ απειλεί με σωματική βία όποιον αντιτίθεται στη Δεύτερη Τροπολογία του αμερικανικού Συντάγματος, η οποία προστατεύει το δικαίωμα στην οπλοκατοχή.

Είναι δε υποστηρικτής του Ντόναλντ Τραμπ (!) ενώ είχε κάνει την παραγωγή σε μια ραδιοφωνική εκπομπή για τον Μπαράκ Ομπάμα, με τίτλο «Ο πρόεδρός μας είναι ένας ξένος γεννημένος Μουσουλμάνος».



Πηγή: http://www.newsit.gr



 
Top