Αυτό το θέμα πονάει αρκετά γιατί το να έχεις αυτό το άτιμο το baby face και το αντίστοιχο σουλούπι που σε κάνει να μικροδείχνεις, δεν είναι ό,τι καλύτερο σε νεαρές ηλικίες - γιατί αργότερα θα αποδειχτεί σκέτος παράδεισος. Με τέτοια αθώα φάτσα, με φλατ παπούτσι, σχεδόν άβαφη, με τα μαλλιά πιασμένα κοτσίδα άντε να δείχνεις περισσότερο για 15 παρά για 24 κι αυτό είναι ένα μεγάλο παράπονο που έχω - δηλαδή εμείς δε θα δείξουμε ποτέ θηλυκά; Μια ζωή κοριτσάκια θα είμαστε;

Δε βαρέθηκες πιάνεις να δείχνεις σαν τη μικρή αδερφή της κολλητής σου; Δεν κουράστηκες να προσπαθείς να πείσεις τους πάντες για την ηλικία σου; Άλλαξε λίγα πράγματα στο στιλ σου για να δεις προκοπή!



Σκέφτηκες ποτέ να επιδιορθώσεις τα ρούχα που αγοράζεις ή να ράψεις άλλα στα μέτρα σου; Σε περίπτωση που είσαι μινιατούρα (κοντή δε θα σε πω) μπορείς να διαμορφώσεις τα ρούχα που παίρνεις ώστε να ταιριάζουν γάντι στο ύψος σου ή ακόμη καλύτερα, αν φυσικά έχεις τη δυνατότητα, να ράψεις μερικά πάνω σου. Tι προτιμάς, να ψωνίζεις από τα παιδικά;

Μπορείς, επίσης, να φοράς τακούνια πιο συχνά. Δεν μπορώ να σου πω να φοράς κάθε φορά που βγαίνεις από το σπίτι, αλλά τουλάχιστον κοίτα να τα προτιμάς σε εξόδους και πάρτι. Όχι τόσο για να φαίνεσαι πιο ψηλή, αλλά για να νιώθεις πιο άνετα με τον εαυτό σου. Ξέρω από πρώτο χέρι πώς είναι το να νιώθεις σαν νιάνιαρο που μπήκε πρώτη φορά σε club - κι ας είσαι ένα βήμα πριν από τα 25 *κραυγή απόγνωσης*.



Άσε στην άκρη τα πολύχρωμα και φανταχτερά, προτίμησε μερικά κλασικά κομμάτια για να δώσουν άλλον άερα στο στιλ σου, έναν ελαφρώς πιο ώριμο. Βρες ένα ωραίο blazer, μαύρο παντελόνι, pencil φούστα, ακόμη κι ένα μικρό μαύρο φόρεμα.

Βρες τα κατάλληλα αξεσουάρ. Πέτα επιτέλους αυτά τα πλαστικά βραχιολάκια που φοράς και προτίμησε ένα δαχτυλίδι ή κάτι φτιαγμένο από καλύτερο υλικό. Μια δερμάτινη τσάντα θα σου προσθέσει μερικά χρόνια, ενώ αντίθετα η cartoon τσάντα σου σε κάνει να δείχνεις σαν παιδάκι.

Αντί για φόρμες, προτίμησε τα κολάν. Αντί για φουτεράκια, προτίμησε ωραιότατα πουλόβερ. Αντί για τις χιλιοφορεμένες UGG σου, βάλε ψηλές μπότες που φτάνουν πάνω από το γόνατο.



Για το τέλος άφησα το μακιγιάζ. Εδώ, δεν μπορώ να σε συμβουλεύσω να βάφεσαι με 10 στρώσεις μακιγιάζ, αλλά μπορώ να σου πω ότι ένα blush και ένα κραγιόν σε κόκκινη απόχρωση, μπορούν να κάνουν θαύματα. Και παραλίγο να το ξεχάσω! Τα προσεγμένα φρύδια και νύχια είναι το Α και το Ω της (ώριμης) εμφάνισής σου.

Υ.Γ. Κάποια στιγμή αυτό το baby face θα σε γλιτώσει από μπότοξ, να το θυμάσαι!

 
Top