Oι άνδρες και οι γυναίκες καταφέρνουν –παραδόξως– να συμφωνήσουν, ή τουλάχιστον να καταλήξουν σε συμβιβασμούς σε πολλά θέματα που αφορούν το σεξ, όπως ποια είναι η ιδανική ώρα της ημέρας να προχωρήσουν σε ερωτικά παιχνίδια, ή πόση ώρα πρέπει να διαρκούν τα προκαταρκτικά.



Νέα δημοσκόπηση που πραγματοποιήθηκε από το Ινστιτούτο Γκάλοπ αποκαλύπτει όμως ότι συνεχίζει να υπάρχει ένα «καυτό» ζήτημα που κάνει τα δύο φύλα να μην τα βρίσκουν με τίποτα!


Στόχος της δημοσκόπησης ήταν να εξεταστούν οι απόψεις ανδρών και γυναικών σε θέματα ηθικής στο σεξ, όπως οι προγαμιαίες σχέσεις και η πολυγαμία.

Οι απαντήσεις των συμμετεχόντων έδειξαν ότι το μεγαλύτερο χάσμα μεταξύ των δύο φύλων αφορά στην πορνογραφία, καθώς το 43% των ανδρών δήλωσε πως τη θεωρεί ηθικά αποδεκτή, ενώ το αντίστοιχο ποσοστό για τις γυναίκες ήταν μόλις 25%.

Το χάσμα αυτό έχει παραμείνει σταθερό εδώ και αρκετά χρόνια, κάτι που υποδεικνύει ότι, αν και οι γυναίκες είναι μεν σήμερα πιο απελευθερωμένες στο σεξ, σε κάποια θέματα «ταμπού» παραμένουν αμετακίνητες.

Τι άλλο έδειξε η δημοσκόπηση:

– Το 12% των ανδρών θεωρεί πως είναι αποδεκτό να διατηρεί εξωσυζυγική σχέση, ενώ το αντίστοιχο ποσοστό για τις γυναίκες ήταν 5%.
– Το 20% των ανδρών θεωρεί αποδεκτή την πολυγαμία, ενώ το αντίστοιχο ποσοστό για τις γυναίκες ήταν 13%.
– Το 67% των ανδρών θεωρεί αποδεκτό το διαζύγιο, ενώ το αντίστοιχο ποσοστό για τις γυναίκες ήταν 75%.




Πηγή: http://www.treloi.eu



 
Top