Ανήκει στα must του καλοκαιριού και όχι άδικα.
πάρχουν τα πιο ιδιαίτερα κομμάτια που βλέπουμε κατά καιρούς και θέλουμε να τα βάλουμε στη γκαρνταρόμπα μας για να ακολουθούμε τα trends, υπάρχουν και εκείνα που ανήκουν στα λεγόμενα «basics» και αποτελούν απαραίτητα στοιχεία των looks μας.

Ένα μαύρο cropped top θα έλεγα ότι βρίσκεται κάπου στη μέση, κάτι που το κάνει όπως και να ‘χει απαραίτητο για το ντύσιμό μας, ειδικά τώρα το καλοκαίρι που θέλουμε να ξεφύγουμε λίγο από τα κλασικά T-shirts.

Μονόχρωμο και χωρίς κάποιο ιδιαίτερο design, είναι όσο διακριτικό και απλό χρειάζεται για να μπορεί να φορεθεί με διάφορα κομμάτια, αλλά μπορεί να δείξει και αρκετά εντυπωσιακό, ανάλογα πάντα το υπόλοιπο styling.

WHY WE LIKE IT

Μπορεί να φορεθεί μέσα από τα πιο stylish κομμάτια του καλοκαιριού, είτε πρόκειται για ένα καφτάνι, είτε για ένα ελαφρύ πουκάμισο είτε για ένα τοπ με διαφάνειες που είναι και μεγάλο trend φέτος.

Συνδυασμένο με μαύρα ρούχα δημιουργεί την αίσθηση ενός μονόχρωμου total look, ένα ιδιαίτερα κομψό στιλ που με αυτόν τον τρόπο μπορεί να φορεθεί και το καλοκαίρι, αφού αφήνει λίγο δέρμα να φαίνεται και δεν είναι τόσο σκούρο.

Είναι το πιο σωστό κομμάτι για να φορέσετε μαζί με ένα high waisted παντελόνι ή μία ψηλόμεση φούστα, ώστε να μην καλύπτονται και να αναδειχτούν σωστά.

Ταιριάζει με όλα τα ψηλόμεσα ρούχα και τα αναδεικνύει με όμορφο τρόπο.Ταιριάζει με όλα τα ψηλόμεσα ρούχα και τα αναδεικνύει με όμορφο τρόπο.Ταιριάζει με όλα τα ψηλόμεσα ρούχα και τα αναδεικνύει με όμορφο τρόπο.Είναι η καλοκαιρινή εναλλακτική στα κλασικά μαύρα T-shirts.Είναι η καλοκαιρινή εναλλακτική στα κλασικά μαύρα T-shirts.Είναι η καλοκαιρινή εναλλακτική στα κλασικά μαύρα T-shirts.Φοριέται εύκολα μέσα από σακάκια, πουκάμισα και καφτάνια.Είναι η καλοκαιρινή εναλλακτική στα κλασικά μαύρα T-shirts.Με ένα cropped top και μια φαρδιά παντελόνα, όχι μόνο θα κάνουμε τα πόδια μας να δείχνουν πιο μακριά αλλά θα τονίσουμε και ένα πολύ sexy σημείο, το κομμάτι επάνω από την κοιλιά.

Πηγή
 
Top