Ενας δυνατός έρωτας καταλήγει σε γάμο! Η βουλευτής της Ν.Δ. Κατερίνα Μάρκου και ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Θανάσης Οικονόμου παντρεύονται με πολιτικό γάμο στην Αθήνα!
Ο γάμος έχει προγραμματιστεί για τα μέσα Ιουλίου και θα γίνει σε κλειστό οικογενειακό κύκλο.

Η όμορφη βουλευτής και ο Θανάσης Οικονόμου γνωρίστηκαν στα τέλη του 2013, όταν εκείνη ήταν ακόμη βουλευτής της ΔΗΜ.ΑΡ. Ο έρωτας υπήρξε κεραυνοβόλος, παρότι είχαν να αντιμετωπίσουν και οι δυο τους διαζύγια. Η Κατερίνα Μάρκου ήταν παντρεμένη με τον εκδότη Αλέξανδρο Παπαζήση και ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ με τη Βάσω Παπαχαραλάμπους.
Παρ' όλα αυτά η αγάπη νίκησε, οπότε η Κατερίνα και ο Θανάσης αποφάσισαν να είναι για πάντα μαζί. Οι δυο τους, μια και ο Θανάσης Οικονόμου ζει αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα στα Γιάννενα, έχουν κάνει όλα αυτά τα χρόνια τη διαδρομή Γιάννενα - Θεσσαλονίκη, όπου εκλέγεται η Κατερίνα, Παγκράτι - Πατήσια!


Επιτυχημένος και αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας στην πρωτεύουσα της Ηπείρου, ο Θανάσης Οικονόμου αρχικά υπήρξε αναπληρωτής γ.γ. της ΓΣΕΒΕΕ, στη συνέχεια συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής Ιωαννίνων, βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, και το 2013 προσχώρησε στη ΔΗ.ΜΑΡ. του Φώτη Κουβέλη.

Η βουλευτής, που εντάχθηκε στη Ν.Δ. πριν από λίγους μήνες, προχωρά τώρα στο άλλο σημαντικό βήμα της ζωής της, που είναι ο γάμος. Μάλιστα μόλις χθες, αφού βόλταρε αρκετά στα μαγαζιά με μια κολλητή φίλη της, βρήκε το νυφικό της φόρεμα, που είναι μια μακριά ιβουάρ τουαλέτα με δαντέλα.



Η Βουλή, λοιπόν, σύντομα θα φάει κουφέτα κι εμείς ευχόμαστε «η ώρα η καλή»!
 
Top