Το καλοκαίρι είναι πάντα μια καλή ευκαιρία να πειραματιστούμε λίγο με τις γραμμές και τις φόρμες που επιλέγουμε για τα ρούχα μας, τουλάχιστον τις μέρες που θέλουμε να ξεφύγουμε από τα κλασικά τζιν και τα T-shirts.




Σήμερα λοιπόν θέλω να μιλήσουμε για ένα στιλ μπλούζας που βλέπω όλο και πιο συχνά στο feed μου στα social media και έχω καταλάβει ότι μάλλον είναι το νέο σχέδιο που λατρεύουν οι style influencers.

Πρόκειται για αμάνικες (κυρίως) μπλούζες διακοσμημένες με βολάν κατά μήκος, οι οποίες με λίγη φαντασία θα μπορούσαν να θυμίζουν φτερά πεταλούδας – γι’ αυτό και μου αρέσει να τις αποκαλώ ως the butterfly effect.






Τα συγκεκριμένα tops, ανάλογα με το πόσο αμάνικα θα επιλέξετε να είναι, είναι ο τέλειος τρόπος για να τονίσετε τα χέρια σας και να αναδείξετε τους ώμους σας, επομένως αν θεωρείτε ότι αυτά είναι ένα από τα δυνατά σας σημεία, προτείνω ανεπιφύλακτα να εντάξετε μια τέτοια μπλούζα στα outfits σας. Καλό είναι να τις συνδυάσετε με κάτι πιο «ήσυχο» από κάτω, όπως ένα απλό τζιν παντελόνι ή ένα λευκό υφασμάτινο– ακόμη και με denim skirts θα μπορούσατε.







πηγή
 
Top