Οι αποθηκευτικοί χώροι όταν πρόκειται για τα παπούτσια δεν είναι ποτέ αρκετοί. Γι αυτό και διαρκώς αυξάνονται οι λύσεις για την οργάνωση τους. 

Το αγαπημένο φετίχ πολλών γυναικών πολλές φορές συνθέτει σε ένα από τα πολυτιμότερα σημεία της γκαρνταρόμπας παραπέμποντας σε μία πολυτελή μπουτίκ. 

Ακόμα όμως και αν ο διαθέσιμος χώρος δεν το επιτρέπει, υπάρχουν σημεία και έπιπλα που μπορούν να αποθηκευτούν, χωρίς να τσαλακωθούν ή να πάθουν την παραμικρή ζημιά. 

Δείτε μερικές ιδέες που δίνουν στα αγαπημένα σας παπούτσια τη θέση που τους αξίζει.


Τοποθετήστε τα καθημερινά σας παπούτσια διακριτικά κάτω από το παγκάκι στην είσοδο του σπιτιού.


Συνθέστε σε μία ραφιέρα μία «βιτρίνα» με τα αγαπημένα σας παπούτσια μετατρέποντας σε μία mini boutique την ντουλάπα σας.


Διακοσμήστε μία σκάλα με τα παπούτσια που χρησιμοποιείται περισσότερο. Η λύση εκτός από όμορφη αισθητικά βοηθά στο να μένουν πάντα οργανωμένα.


Τοποθετήστε δύο μεταλλικές βάσεις στον τοίχο της εισόδου του σπιτιού και δημιουργήστε μία μοντέρνα παπουτσοθήκη.


Το κρεβάτι με κρυφό αποθηκευτικό χώρο μπορεί να φιλοξενήσει τα αγαπημένα σας παπούτσια.


Σε μικρούς χώρους οι γόβες σας μπορούν να μείνουν απόλυτα προστατευμένες και οργανωμένες. Βιδώστε ράγες στην πόρτα της ντουλάπας, καθαρίστε καλά τους πάτους τους και κρεμάστε τες σε αυτές.


Η πιο συνηθισμένη και σίγουρη λύση, είναι η τοποθέτηση μίας παπουτσοθήκης.


Μία φορητή κρεμάστρα σε ένα βοηθητικό δωμάτιο είναι αρκετά εύχρηστη αφού μπορείτε να κρεμάσετε τα ρούχα που φοράτε αρκετά συχνά και να τοποθετήσετε στην βάση της και τα παπούτσια σας.


Το συγκεκριμένο έπιπλο είναι ιδανικό για την είσοδο του σπιτιού.


Μία βιβλιοθήκη μετατρέπεται σε παπουτσοθήκη.


«Ξαπλώστε» την ραφιέρα με τα παπούτσια και τοποθετήστε ένα μαξιλάρι μετατρέποντας την σε παγκάκι. Τοποθετήστε την στην είσοδο του σπιτιού ή σε όποι άλλο σημείο σας εξυπηρετεί.


Ένα μπαούλο με τα κατάλληλα διαχωριστικά είναι ένα κατάλληλο έπιπλο για την οργάνωση των παπουτσιών σας.

jenny.gr
 
Top