Φαντάστηκες ποτέ ότι η χωρίστρα σου μπορεί να καρφώσει μερικά μικροπραγματάκια για το χαρακτήρα σου; Όχι ε; Ούτε και γω! 

Κι όμως, φήμες λένε ότι το πως θα χωρίσεις τα μαλλιά σου, έχει πολλά να πει για σένα και τον τρόπο που σκέφτεσαι. Αρκετοί κοινωνιολόγοι έχουν ταυτίσει σχετικές συνήθειες μας με τις λειτουργίες του εγκεφάλου, σε άλλες υπερτερεί το δεξί και σε άλλες το αριστερό ημισφαίριο. 

Τώρα, αν είσαι σαν και μένα και κάθε πρωί - ανάλογα με τα κέφια - αλλάζεις χωρίστρα, προτείνω να διαβάσεις και τις 4 περιπτώσεις και να αποφασίσεις ποια σε χαρακτηρίζει περισσότερο!




1. Χωρίστρα στα αριστερά. Οι κοπέλες που βάζουν τα μαλλιά τους στην αριστερή πλευρά, θεωρούνται πολύ έξυπνες και ισορροπημένες. *πηγαίνω στον καθρέφτη, αλλάζω χωρίστρα και συνεχίζω να γράφω* Τους αρέσει να εξετάζουν διεξοδικά ένα θέμα, να το αναλύουν με τις ώρες, καθώς και να έχουν τον τελευταίο λόγο για όλα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα τέτοιας γυναίκας αποτελεί η Hillary Clinton!



2. Χωρίστρα στη μέση. Πολύ συγκρατημένη σε βρίσκω. Ισορροπημένη όσο δεν πάει, ευγενική, έμπιστη και ειλικρινής. Κάτι σαν την Kendall Jenner (θεωρητικά πάντα).



3. Ακανόνιστη χωρίστρα. Η' αλλιώς η "όπου-κάτσει" χωρίστρα. Όπως κι ακριβώς από πάνω, εσύ με την μπερδεμένη χωρίστρα (σχεδόν άφαντη δηλαδή), μπορείς να κρατάς τις ισορροπίες ακόμη και σε δύσκολες καταστάσεις. Ελέγχεις τα λόγια σου και τις αντιδράσεις σου, δε δίνεις βάση σε ό,τι σε ενοχλεί, οι φίλοι σου θα σε χαρακτήριζαν ως ένα ''easy going'' άτομο. Χαρακτηριστικό παράδειγμα εδώ είναι η ομορφούλα Gigi Hadid.



4. Χωρίστρα στα δεξιά. Είσαι αυτό το άτομο που κάνει τους άλλους να το εμπιστευτούν μ' ένα μαγικό τρόπο! Είσαι ευαίσθητη, ενδιαφέρεσαι στ' αλήθεια για τους γύρω σου (κάποιες φορές σε υπερβολικό βαθμό), ενώ πολλές φορές ακούς περισσότερο την καρδιά σου παρά το μυαλό σου. Δημιουργικό και ελεύθερο πνεύμα, όπως ακριβώς και η Cara Delevingne, ενίοτε και η Taylor Swift.

xx

 
Top