Τα clogs (aka τσόκαρα) ήταν το «απόλυτο» παπούτσι της δεκαετίας του 70. Όλες μπορούμε να φέρουμε στη μνήμη μας την εικόνα της Έλενας Ναθαναήλ να περπατάει πάνω στα «ξύλινα παπουτσάκια της» το οποία φοράει κάτω από το denim flare jean της. 

Αυτά τα ρετρό, λοιπόν, αξεσουάρ είναι αυτό το καλοκαίρι και πάλι στην επικαιρότητα. Και υπάρχουν πολλοί τρόποι να τα εντάξεις στις καθημερινές σου εμφανίσεις χωρίς να δείχνεις «παλιακή» και παρωχημένη. Φέτος τα clogs φοριούνται με midi φορέματα, με ψηλόμεσες φούστες και φυσικά με jean παντελόνια σε ίσια όμως γραμμή. 

To μυστικό για μία επιτυχημένη εμφάνιση με τσόκαρα είναι να κρατήσεις όσο το δυνατόν πιο απλό το υπόλοιπο σύνολο ώστε όλη η προσοχή να επικεντρωθεί σε αυτά.

Δες στην παρακάτω κάποια looks που ξεχωρίσαμε και προσπάθησε να τα προσαρμόσεις στα ρούχα που ήδη έχεις στην γκαρνταρόμπα σου. 

Αν σκεφτείς προς στιγμήν πως αυτό δεν είναι το πιο κομψό στυλ παπουτσιών που μπορείς να φορέσεις… θα συμφωνήσουμε μαζί σου. Αλλά δεν χρειάζεται πάντα το outfit μας να είναι chic. Μπορεί να είναι funky, νοσταλγικό, κοριτσίστικο.. και πάνω από όλα να μας κάνει να νιώθουμε όμορφα όταν το φοράμε.


Πηγή
 
Top