Την ευκαιρία να συγχαρεί από κοντά την Ελένη Φουρέιρα είχε ο πρόεδρος της Κύπρου Νίκος Αναστασιάδης, ο ποίος υποδέχτηκε την γνωστή τραγουδίστρια στο προεδρικό μέγαρο.

«Ένιωθα την ανάγκη να σας γνωρίσω από κοντά για να σας διαβιβάσω τα φιλικότατα αισθήματά μου» ανέφερε ο κ. Αναστασιάδης, με αφορμή τη δεύτερη θέση που κατέλαβε το τραγούδι «Φουέγκο» που εκπροσώπησε την Κύπρο στο φετινό διαγωνισμό της Eurovision.

Ο κ. Αναστασιάδης συνεχάρη την Ελένη Φουρέιρα, την ομάδα της και τη διεύθυνση του ΡΙΚ, τονίζοντας ότι η Κύπρος προβλήθηκε παγκόσμια και ήταν η σημαντικότερη συμμετοχή της στον διαγωνισμό.

Από την πλευρά της η Ελένη Φουρέιρα δήλωσε περήφανη, που έγινε δεκτή από τον Πρόεδρο. Επίσης, σημείωσε ότι αγαπά ιδιαίτερα την Κύπρο και γι' αυτό ήταν μεγάλη τιμή για την ίδια, που εκπροσώπησε τη χώρα στο διαγωνισμό.

Την Ελένη Φουρέιρα συνόδευαν στην συνάντηση ο συνθέτης του τραγουδιού, Άλεξ Παπακωνσταντίνου, ο πρόεδρος του ΔΣ του ΡΙΚ, Θανάσης Τσώκος, και ο γενικός διευθυντής του ΡΙΚ, Μιχάλης Μαραθεύτης.

Δείτε την ανάρτηση του Προέδρου της Κύπρου στο Twitter:

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες εδώ:

 
Top