Ο μοντέρνος σχεδιασμός εσωτερικών χώρων επωφελείται από ένα χρωματικό υπόβαθρο που θα θαυμάσετε. Ένα φρέσκο μείγμα χρωμάτων από όμορφα χρώματα συναρπάζει με μια μεγάλη αίσθηση του χώρου. 

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τολμηρά φωτεινά χρώματα και να απολαύσετε μια εξαιρετική ατμόσφαιρα στο σπίτι σας. Αλλά αν προτιμάτε τις λεπτές αποχρώσεις για το εσωτερικό σας σχέδιο, επιλέξτε φυσικά χρώματα. Όπως το γκρι. Στις ποικίλες αποχρώσεις του χρώματος, αυτή η απόχρωση είναι κατάλληλη για την επίτευξη του επιθυμητού αισθήματος διαβίωσης. Στη σημερινή δημοσίευση, πρόκειται να σας σας δείξει το πώς στήνετε το χρώμα του τοίχου ανοιχτό γκρι στο σπίτι σας. Και υπάρχουν τόσες πολλές επιλογές.

Σχεδιασμένο σε απαλό χρώμα, τα δωμάτια έχουν μια χαλαρή αίσθηση του χώρου. Το ανοιχτό γκρι χρώμα είναι το τέλειο χρώμα για τον τοίχο για έναν ήσυχο και διακριτικό εσωτερικό σχεδιασμό, όπου μπορείτε πραγματικά να νιώσετε καλά. Για παράδειγμα, το ανοιχτό γκρι είναι εξαιρετικά κατάλληλο ως βαφή τοίχου στο καθιστικό και το υπνοδωμάτιο.

Και για κάθε στυλ επίπλωσης! Επειδή οι αποχρώσεις του γκρι έχουν διαφορετικές χωρικές επιδράσεις. Ανάλογα με το ποια άλλα χρώματα, υλικά και υφές συνδυάζονται, φτάνετε σε διαφορετική ατμόσφαιρα.

Το γκρι μπορεί να συντονιστεί με επιτυχία με πολλά υλικά και χρώματα.Ειδικότερα, το ανοιχτό γκρι. Ροζ και σαπιο μήλο, κίτρινο και ιδιαίτερα παλιό τριαντάφυλλο και βιολετί κάνουν ένα θαυμάσιο duo με χρώμα ανοιχτό γκρι. Ανάλογα με τον συνδυασμό χρωμάτων, μπορείτε να δημιουργήσετε αντιθέσεις ή να δώσετε περισσότερο ρομαντισμό ή ζεστασιά. Εξαρτάται από τη φιλοδοξία του δωματίου που στοχεύετε. Εάν, για παράδειγμα, θέλετε να φέρετε σκανδιναβική αίσθηση στο σαλόνι σας, τότε βάλτε στο φως ξύλο και μαζεμένα υφάσματα. Ωστόσο, αν εκτιμάτε μια κομψή ατμόσφαιρα, σε αυτή την περίπτωση χρησιμοποιήστε σύγχρονα υλικά για να εφοδιάσετε το χώρο.

Το χρώμα του τοίχου σε ανοικτό γκρι είναι μια επιτυχημένη απόφαση
Αυτό το χρώμα δεν είναι εντελώς ανεξέλεγκτο. Το ανοιχτό γκρι δεν καταγράφει την προσοχή με την πρώτη ματιά, αλλά αυτό το απαλό χρώμα δεν περνάει απαρατήρητο. Ζεστές ή δροσερές αποχρώσεις του γκρι είναι στη διάθεσή σας για να δημιουργήσετε ένα χαρακτηριστικό εσωτερικό σχέδιο. Η φρεσκάδα και η ηρεμία, ή μια μοντέρνα εμφάνιση, είναι τόσο εύκολο να τεθούν σε δράση.

Ο γκρι φέρνει άλλα χρώματα στο προσκήνιο. Ένα υπέροχο φόντο είναι όλες οι γκρι αποχρώσεις! Όσον αφορά το ανοιχτό γκρι μπορείτε να πείσετε τον εαυτό σας για τα παρακάτω παραδείγματα, ότι το χρώμα τοίχου ανοικτό γκρι επισημαίνει επίσης ορισμένα εσωτερικά στοιχεία. Στον φωτεινό τοίχο, τα σκούρα κομμάτια των επίπλων είναι όμορφα τονισμένα!


Το ανοιχτό γκρι είναι στην πραγματικότητα ένα πολύπλευρο χρώμα τοίχου.Από τη μία πλευρά, μπορεί να παρέχει ζεστές ενέργειες σε ένα γκρίζο δωμάτιο, αλλά μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε φωτεινά χρώματα για να δημιουργήσετε ένα ανοιχτόχρωμο περιβάλλον. Το αίσθημα του γούστου σας οδηγεί σε αυτή την περίπτωση.

Το γκρι σάς επιτρέπει να πραγματοποιείτε διαφορετικές χωρικές επιδράσεις
Εάν θέλετε μια ευάερη και φρέσκια ατμόσφαιρα, όπου μπορείτε να μείνετε πολύς καιρό, τότε βάψτε τους τοίχους γκρίζους.

Η εμφάνιση σκυροδέματος είναι επίσης μια καλή επιλογή για ένα σύγχρονο σχέδιο τοίχου σε ανοιχτό γκρι χρώμα.

Πηγή
 
Top