Στα fashion shows που έγιναν στην Εβδομάδα της αντρικής μόδας του Μιλάνου, είδαμε εντυπωσιακές προτάσεις, από όλους τους μεγάλους οίκους μόδας, σχετικά με το ποια ρούχα θα φορεθούν το 2016.


 Ξεχωρίσαμε όμως και τα αντρικά χτενίσματα, που θα βρίσκονται στο επίκεντρο το φετινό Φθινόπωρο αλλά φυσικά και τον Χειμώνα!

Σε όλα τα fashion shows είδαμε πάνω κάτω τα ίδια ανδρικά κουρέματα και hairstyles, αλλά αυτά που θα δούμε στην συνέχεια ήταν σίγουρα και αυτά που έκλεψαν την παράσταση και θα είναι μέσα στα must του 2016!

Αντρικά χτενίσματα Φθινόπωρο – Χειμώνας 2016

Χωρίστρα στο πλάι



Το συγκεκριμένο χτένισμα μπορούν να το κάνουν όλοι είτε έχουν κοντά είτε μεσαία μαλλιά, αρκεί να υπάρχει φράντζα. Στην ουσία το μόνο που χρειάζεται είναι μια βαθιά χωρίστρα στο πλάι και να αφήσεις τα μαλλιά σου χωρίς να είναι στυλιζαρισμένα στο full.

Απλά πάρε μια πολύ μικρή ποσότητα από το gel σου και κάνε τα μαλλιά σου να μοιάζουν σαν να βγήκες μόλις από την θάλασσα. Όσο πιο ανέμελα τόσο το καλύτερο!

Wet look



Αυτό το στυλ ήταν από τον προηγούμενο Χειμώνα στην μόδα, αλλά αγαπήθηκε τόσο πολύ που δεν μπορούσαν να μην το βάλουν μέσα στα trends του 2016. Ο Giorgio Armani ήταν εκείνος που υποστήριξε περισσότερο το συγκεκριμένο στυλ και το έβαλε σε όλες του τις επιδείξεις.

Εδώ εκτός από το ζελέ σου θα χρειαστείς σίγουρα και μια χτένα, ώστε να τους δώσεις μια ελαφριά κλίση προς τα πίσω.

Μεσαία μαλλιά μπούκλες



Αν έχεις φυσικά σγουρά μαλλιά, μπορείς να τους δώσεις περισσότερο όγκο χρησιμοποιώντας ένα σαμπουάν volumising και φυσικά μετά conditioner, ώστε να φουντώσουν ακόμη περισσότερο. Βέβαια, μπορείς να τα ψεκάσεις και με ένα σπρέι από θαλασσινό αλάτι, για να κρατήσει το look σου ακόμη περισσότερο.

Κοντά πλαϊνά σε σγουρά μαλλιά




Και οι προτάσεις για τα σγουρά μαλλιά συνεχίζονται, μόνο που αυτή την φορά ο όγκος όλος βρίσκεται στην κορυφή και τα πλαϊνά και το πίσω μέρος είναι αρκετά πιο κοντά. Εδώ θα χρειαστείς κερί για το styling, ώστε να τους δώσεις και την γυαλάδα που χρειάζονται.

Μεσαία κουρέματα



Τέλος, το ρομαντικό look με τα πιο μακριά κουρέματα, κυρίως εκείνα που είναι μέχρι τους ώμους, συνεχίζουν να είναι μέσα στα trends και για το Φθινόπωρο. Το ιδανικό όμως για το συγκεκριμένο μήκος όπως βλέπουμε, είναι μετά από το μπάνιο και αφού βάλεις conditioner, να χρησιμοποιήσεις μόνο την πετσέτα σου για να τα στεγνώσεις και να τα αφήσεις να είναι ανέμελα!

 
Top