Look που ταιριάζουν σε μια ιδιαίτερη περίσταση, σε ένα επίσημο event, χωρίς να χάνουν κάτι από την ελαφρότητα που απαιτεί το καλοκαιρινό styling

Μακριά φορέματα και σοφιστικέ αξεσουάρ καθορίζουν τον νέο ενδυματολογικό κώδικα του καλοκαιρινού μας στυλ.





Τα ψάθινα αξεσουάρ προσδιορίζουν τη νέα casual κομψότητα. Καπέλα και τσάντες από ψάθα συμπληρώνουν πρωινά και απογευματινά look.





Ασπρόμαυρα σύνολα πλαισιωμένα από κόκκινα αξεσουάρ. Ένα λευκό φόρεμα ή ένα ασπρόμαυρο πιτζάμα σετ φορέστε το με φωτεινά αξεσουάρ. Ένα κόκκινο ψηλοτάκουνο αποτελεί μια σπουδαία επιλογή. Είναι αυτή η μικρή πινελιά που επιδιώκουμε για το στυλ μας. Η λεπτομέρεια που θα κάνει τη διαφορά.





Το συγκεκριμένο look παραπέμπει σε εικόνες από ταινίες επικές που εκτυλίσσονται σε αποικιοκρατικούς οικισμούς, σε μέρη εξωτικά. Με πρωταγωνιστές λουσμένους από αυθεντικό glam. Βαθιά δραματικούς. Και όπως αυτοί, έτσι και οι εμφανίσεις τους χαρακτηρίζονται από ενδιαφέρουσες αντιθέσεις. Το μακρύ ασύμμετρο φόρεμα μαζί με τα εντυπωσιακά ψηλοτάκουνα και ένα καπέλο που μου θυμίζει το κορίτσι από τον «Εραστή» του Ζαν-Ζακ Ανό.







Άσπρες και μαύρες ρίγες επειδή καλοκαίρι δίχως ναυτικό στυλ δεν υφίσταται. Αναδείξτε την πλέον σοφιστικέ και glamorous εκδοχή του με τα κατάλληλα αξεσουάρ. Ένα print εκλεπτυσμένο που ταιριάζει σε μια πρωινή εκδήλωση. Που δείχνει φρέσκο και απίστευτα κομψό. Δένει απόλυτα με το φως του καλοκαιριού οδηγώντας σε chic vintage look.

πηγή: www.marymary.gr
 
Top