Η κόρη του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ διασκεδάζει στο αγαπημένο νησί  των celebrities,και ποζάρει στον φακό, φορώντας μικροσκοπικά μπικίνι.

Με ένα επταήμερο και «λαμπερό» πάρτι στο αγαπημένο νησί των celebrities, την Μύκονο, αποφάσισε να γιορτάσει τα 20α γενέθλιά της η Μαρία-Ολυμπία, η όμορφη εγγονή του τέως βασιλιά της χώρας μας Κωνσταντίνου και κόρη του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ!

Έπειτα από τις διακοπές της στο Πόρτο Χέλι, η 20χρονη πήγε στο «νησί των ανέμων» μαζί με φίλους της αλλά και τους γονείς της και διασκέδασε με την ψύχη της, όπως μπορεί να δει κανείς και από τις φωτογραφίες με τις οποίες «βομβαρδίζει» τους θαυμαστές της στo Instagram τις τελευταίες ημέρες.

Το πρόγραμμα της Μαρίας-Ολυμπίας περιλαμβάνει πολύ χορό, περιπάτους στα σοκάκια του νησιού και βόλτες με πολυτελή γιοτ, όπως φαίνεται στις εικόνες που η ίδια ανάρτησε στα social media.

Η 20χρονη με μπικίνι
Μάλιστα, σε κάποιες από τις φωτογραφίες η 20χρονη απεικονίζεται να φορά μικροσκοπικά μπικίνι και να ποζάρει με νάζι στον φακό από πανέμορφες τοποθεσίες του νησιού, στο οποίο και συνεχίζει τις διακοπές της. Στην τελευταία εικόνα που «ανέβασε» την Πέμπτη από την Μύκονο, η Μαρία-Ολυμπία φωτογραφήθηκε με ένα λευκό φουστάνι, έξω από ένα παραδοσιακό οίκημα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Μπία, όπως την φωνάζουν οι φίλοι της, μεγάλωσε σαν μικρή πριγκίπισσα και φοίτησε σε εναλλακτικό σχολείο του Λονδίνου, όπου σπούδασε υποκριτική, γραφιστική και ιστορία της Τέχνης. Το καλοκαίρι του 2013, η Μαρία-Ολυμπία ήταν για τρεις εβδομάδες εκπαιδευόμενη στον οίκο Dior, ενώ, όπως έχει δηλώσει σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Tatler», όνειρό της είναι να ασχοληθεί με την μόδα ή τη φωτογραφία.

Οι φωτογραφίες από τη Μύκονο που «ανέβασε» στο Instagram









thessbomb.blogspot.gr

 
Top