Στην Μύκονο βρίσκεται ο Leonardo DiCaprio. Ο διάσημος αστέρας του Χόλλυγουντ επέλεξε το νησί των Ανέμων για να περάσει μέρος των καλοκαιρινών του διακοπών. 

Ο 41χρονος πρωταγωνιστής, που κέρδισε φέτος το Όσκαρ Α' Ανδρικού Ρόλου για την ταινία The Revenant, δεν απομονώθηκε στην ιδιωτική βίλλα όπου διαμένει, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα, αλλά βγήκε να απολαύσει τον αιγαιοπελαγίτικο αέρα στα στενοσόκακα της Χώρας έχοντας για συντροφιά μια παρέα από κούκλες! 

Εκεί τον εντόπισε και η κάμερα του Mykonos Live Tv. H νυχτερινή έξοδος του γνωστού γυναικοκατακτητή DiCaprio περιλάμβανε στάση για φαγητό στο γνωστό εστιατόριο Uno Con Carne όπου δοκίμασε γευστικές σπεσιαλιτέ. Μετά το δείπνο πέρπατησε στα γραφικά σοκάκια πάντα περιτριγυρισμένος από πολλές αιθέριες υπάρξεις με τις οποίες συνομιλούσε αλλά και από τους σωματοφύλακές του. 

Φορούσε τραγιάσκα στα μαλλιά, είχε βάλει την κουκούλα στο κεφάλι για να περνάει απαρατήρητος και καπνίζε ηλεκτρονικό τσιγάρο. Να πούμε πως ο DiCaprio επισκέπτεται την Μύκονο μετά από φιλανθρωπικό γκαλά που διοργάνωσε ο ίδιος στο Σαν Τροπέ κατάφερνοντας να συγκεντρώσει 45 εκατομμύρια δολλάρια για τους σκοπούς του ιδρύματος που φέρει το όνομά του.


Website: http://mykonoslive.tv/

 
Top