Ενα ανατρεπτικό live – υπερπαραγωγή με τίτλο #TheSummerEclipse παρουσίασε ο απόλυτος σταρ Σάκης το βράδυ της Τετάρτης στη Μύκονο και όσοι έδωσαν το "παρών" έζησαν μια βραδιά γεμάτη λάμψη,αστέρες,αισθησιασμό και φαντασμαγορικό show..!
Δίνοντας όλη τη ζωντάνια και τον παλμό του πάνω στο stage, ο Σάκης Ρουβάς ξεσήκωσε όλους τους παρευρισκόμενους και μετέτρεψε τη παραλία...σε πίστα!
Οι αισθησιακες χορεύτριες με τα πολύχρωμα κορμάκια και τις ζαρτιέρες,η εκθαμβωτική Courtney Parker,τα εντυπωσιακά βεγγαλικά αλλά και το "φαινόμενο" Σάκης συγκέντρωσαν όλα τα κλίκς της βραδιάς!
Πολλοί ήταν οι celebrities που αποθέωσαν τον Σάκη μεταξύ των οποίων,ο Γιώργος Λιάγκας μαζί με τον Πέτρο Κωστόπουλο,η Τάμτα - που συνοδεύοταν απο τον σύντροφο της Πάρη Κασιδόκωστα - ,η Χριστίνα Παππά,ο Pr manager Χάρης Σιανίδης,ο διευθυντής του OK Νίκος Γεωργιάδης,ο οποίος κατέθεσε την άποψη του για τα talent shows,τη τηλεόραση αλλά και...για την αγαπημένη του φίλη Κατερίνα Καινούργιου!
Αν δεν σας ενδιαφέρουν οι δηλώσεις των celebrities που πήγαν στο σόου για να δουν και να τους δούνε, απολαύστε κατευθείαν τον Σάκη στο 12.45.
 
Top