Είναι γνωστό σε όλους πλέον ότι η Φαίη Σκορδά με την υπόθεση Παντελίδη έχει γίνει χίλια κομμάτια! Η παρουσιάστρια δεν έχει μετανιώσει μία αλλά 1.000.000 φορές για τις απρόσεκτες δηλώσεις…που είχε κάνει μία μέρα πριν τον τραγικό θάνατο του Παντελή Παντελίδη. Είναι σίγουρο ότι αυτές οι δηλώσεις θα την στοιχειώνουν μία ολόκληρη ζωή.
Όσοι γνωρίζουν την παρουσιάστρια δηλώνουν ότι είναι ένα εξαιρετικά ευαίσθητο άτομο, ευγενικό και εξαιρετικά σπάνια παίρνει μέρος σε συζητήσεις που έχουν ως στόχο ανθρώπους. Όλη αυτή η ιστορία με την περίπτωση του Παντελή Παντελίδη και την επίθεση που δέχτηκε από το κοινό, την έχει τσακίζει. Η Φαίη Σκορδά  αναγκάστηκε μέχρι και το Instagram να κλειδώσει προκειμένου να αποφύγει τα σχόλια, που έφτασαν μέχρι  το σημείο και κατάρες να της ρίχνουν για την οικογένεια της. Το μοναδικό που ψέλλισε η Φαίη, ήταν χθες στην εκπομπή της «Καλό κουράγιο στην μάνα..», κάτι που ούτε καν ακούστηκε στους τηλεοπτικούς δέκτες!

Σήμερα λοιπόν, ήρθε η απάντηση της παρουσιάστριας, έμμεσα και έξυπνα, από το στόμα χιλιάδων followers που την ακολουθούν εδώ και κάποιο διάστημα  στο twitter. Στο αίτημα  λοιπόν που δημιούργησαν κάποιοι, για να την απολύσει ο Κυριακού από τον Ant1,απάντησαν οι χιλιάδες φίλοι της Φαίης από το twitter, με μηνύματα αγάπης και στήριξης χωρίς το παραμικρο αρνητικό σχόλιο για τον Παντελίδη.

 
Top