Όλες οι σταρ στην... πίστα - Δείτε τις φωτογραφίες

Όσκαρ ήταν και πέρασε... Το κόκκινο χαλί στη φετινή απονομή των βραβείων Όσκαρ το «σκούπισαν» τουαλέτες με ουρά που θρόιζαν, καθώς τα φλας άστραφταν και τα κοσμήματα λαμπύριζαν κάτω από το φως των προβολέων.Στη βραδιά της αμερικανικής κινηματογραφικής βιομηχανίας δεν έλαμψαν μόνο οι απαστράπτουσες σταρ,παρουσιάστηκαν και όλες οι νέες τάσεις της «υψηλής ραπτικής».

Μαύρο, άσπρο, μεταλλιζέ και παστέλ θα κυριαρχήσουν στις βραδινές ή στις πιο επίσημες εμφανίσεις. Το μήκος πρέπει να είναι τέτοιο που να εξασφαλίζει εντυπωσιακή είσοδο και τα κοσμήματα να είναι ή να μοιάζουν μυθικά. Τα λευκά διαμάντια, κοπής σμαραγδιού, που στόλιζαν τα αυτιά της Λέιντι Γκάγκα κοστίζουν 8 εκατομμύρια δολάρια. Τα σκουλαρίκια με τα 90 (!) καρατίων διαμάντια υπογράφει η Lorraine Schwartz.

Κλασικό Μαύρο: Η Τζένιφερ Γκάρνερ με Atelier Vercace. Η Κέιτ Γουίνσλετ με Ralph Lauren,η Τζούλιαν Μουρ με Chanel Haute Couture και η Τζένιφερ Λόρενς με Dior Haute Couture.

Αξιοπρόσεχτο λευκό: Η Ρούνεϊ Μάρα με Givenchy Haute Couture, η Ολίβια Γουάϊλντ με Valentino Haute Couture και η Λέιντι Γκάγκα με Brandon Maxwell.

Χαριτωμένα παστέλ: Η Αλίσια Βικάντερ με Louis Vuitton, η Έμιλι Μπλαντ με Prada και η Κέιτ Μπλάνσετ με Armani Prive. Μια από τις ωραιότερες παρουσίες ήταν η Μπλάνσετ καθώς το φόρεμα της έκοβε ανάσες.

Αστραφτερά μεταλλιζέ: Η Ναόμι Γουότς με Armani prive, η Σίρσα Ρόναν με Calvin Klein Collection και η Μάργκοτ Ρόμπι με Tom Ford.

Και οι απρόβλεπτες: H Μπρι Λάρσον με Gucci, η Ντέιζι Ράινλτι με Chanel Haute Couture, η Σαρλότ Ράμπλινγκ με Armani Prive και η Κρίσι Τάιγκεν με Marchesa.Κέιτ ΆπτονΗ Τζένιφερ Τζέισον και η Τζένιφερ Μπλαντ (δεξιά)Σαρλίζ ΘερόνΤζένιφερ ΓκάρνερΗ Lady GagaΤζούλιαν ΜουρΝαόμι ΓουότςH Alicia VikanderΗ Τέιλορ Σουιφτ και η LordeΗ Μπρι ΛάρσονΟλίβια Γουάϊλντ και Μαργκότ Ρόμπι


 
Top