Το «Prison Break» ήταν μια τηλεοπτική σειρά που αγαπήθηκε από εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο.
Όταν ο λατρεμένος – των γυναικών κυρίως – Michael Scofield μας άφησε χρόνους στο τελευταίο επεισόδιο της 5ης σεζόν, όλοι φόρεσαν μαύρες πλερέζες.

Και αν θεωρήσαμε ότι ήταν μια σειρά με ένα πολύ δραματικό τέλος, φαίνεται ότι κάναμε λάθος, γιατί το FOX– κανάλι προβολής του – αλλιώς υπολόγισε.

Με μια ανακοίνωση τον προηγούμενο Αύγουστο, έφερε τα καλά νέα για τους fans της σειράς και μας ενημέρωσε ότι θα υπάρξει ο 6ος κύκλος με δέκα επεισόδια. Επίσης, έδωσαν την πληροφορία, ότι η ιστορία θα αρχίσει λίγα χρόνια μετά από το σημείο που την αφήσαμε.

Σήμερα, όμως, δόθηκαν και άλλες λεπτομέρειες, ώστε να αρχίζει να «ζεσταίνεται» το τηλεοπτικό κοινό.

Τι πρέπει να ξέρετε για τη νέα σειρά;

Τα γυρίσματα αρχίζουν μέσα στους επόμενους δύο μήνες, γιατί οι πρωταγωνιστές Dominic Purcell καιWenworth Miller είναι «πιασμένοι» για την σειρά «Legends of Tomorrow».

Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στα τέλη του 2016 ή στις αρχές του 2017.

Ο Michael Scofiled στο τελευταίο επεισόδιο είναι νεκρός και θαμμένος. Στα νέα επεισόδια έχει επιστρέψει από τον κόσμο των νεκρών και είναι ολοζώντανος. «Αυτό θα γίνει με ένα απόλυτα λογικό και πειστικό τρόπο», εξηγούν οι υπεύθυνοι του καναλιού. Εμείς δεν μπορούμε να φανταστούμε κάποιον τέτοιο λόγο, εκτός αν μας πείσουν ότι δεν πέθανε ποτέ και πήγε τσάμπα τόσο δάκρυ.

Στα νέα επεισόδια «εισβάλλει» ένας νέος χαρακτήρας, ο Scott Ness, που θα τον υποδυθεί ο Mark Feuerstein.

O Scott Ness θα παντρευτεί την αγαπημένη του Michael, Dr. Sarah Tancredi και εκείνο το φλογερό ειδύλλιο θα σβήσει δια παντός ( εκτός αν υπάρξει 7ος κύκλος και γίνει η ανατροπή).

Fans ενωθείτε. Το πλήρωμα του χρόνου πλησιάζει.

 
Top