Ευτυχώς για εκείνες, η Κλόντια Σίφερ και η Σίντι Κρόφορντ πρόλαβαν κι εγκατέλειψαν από καιρό τις πασαρέλες. 

Η Ζιζέλ, πάλι, στο τσακ πρόλαβε. Αλλά δυστυχώς, για την Ιρίνα Σάικ, την Αλεσάντρα Αμπρόσιο και τα λοιπά τοπ μοντέλα δεν πρόλαβαν και τώρα έρχονται αντιμέτωπες με το νέα "αίμα".
Και αίμα από... καλλιτεχνική φλέβα, παρακαλώ. Ναι είναι γεγονός. Δε σε γελούν τα αυτάκια σου, μα μήτε και τα ματάκια σου. Η Ευγενία Μανωλίδου περπάτησε στην πασαρέλα, σε ρόλο μοντέλου! Έβαλε τις τουαλέτες, έσιαξε το μαλλί, και με τον αέρα φτασμένου μοντέλου έκανε η μαέστρος το catwalk της.




Και μπορεί ο σύζυγος Άδωνις Γεωργιάδης αυτές τις μέρες να τρέχει να μαζέψει υπογραφές (50 στον αριθμό) προκειμένου να "κλειδώσει" την υποψηφιότητα του για αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας, όμως, η Ευγενία την ίδια στιγμή "όργωνε" την πασαρέλα. Και δεν έχει, στο λέω εγώ, τίποτε να ζηλέψει από τα φτασμένα μοντέλα.




Και ομορφιά έχει, και class και κορμοστασιά και φυσίκ, και όλα τα έχει η Ευγενία, η οποία μας εξέπληξε με τη συμμετοχή της στην επίδειξη μόδας του Οίκου, "Νίκος και Τάκης". Η Μανωλίδου συμμετείχε με χαρά στη φιλανθρωπική αυτή βραδιά που έλαβε χώρα στο λόμπι του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρετάνια. Το fashion show διοργάνωσε η λέσχη Lions και ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν και ο Αλέξανδρος Πετρίδης με το ξέξασπρο χαμόγελο του, που πόζαρε δίπλα στην Ευγενία και λίγο έλειψε η οδοντοστοιχία του να "κλέψει" τη λάμψη της μαέστρου.


πηγη
 
Top